發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-7-2009 21:18 發表

用B級機多數都唔會比人踢
B 機我冇一隻掂,全部都只係得SP 技﹝有D 連用都未用過﹞
C 機可以用技術 + 多一條命來彌補同B 機既差距

引用:
原帖由 ACYY 於 3-7-2009 23:16 發表

B 機我冇一隻掂,全部都只係得SP 技﹝有D 連用都未用過﹞
C 機可以用技術 + 多一條命來彌補同B 機既差距
pvp就係 , 任務d人見c機一定boot (特別係戰鬥專家以前既)

i am using Z gundam (AS 同 A) , 諗緊轉突擊果d...
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 01:55 PM 發表
i am using Z gundam (AS 同 A) , 諗緊轉突擊果d...
我ADD左你,不過你仲未ADD我
我ID:小雲子

AS!
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 6-7-2009 17:36 發表
AS!
?v=0
我都抽到
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 6-7-2009 17:36 發表
AS!
?v=0
呢隻好用

終於解到突擊了

附件

6-7-2009 20:08

6-7-2009 20:08

昨天合左部炮西出來既, 而家準備合部飛西

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 08:08 PM 發表
終於解到突擊了
你係度哂命.......我未抽過a機.......
你買點

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-7-2009 20:26 發表

你係度哂命.......我未抽過a機.......
你買點
其實有任務可以囉到部strike....不過要4個人都係唔係傻既先打得贏咁姐....(之前d c級機係咁join埋來想解任...點解....)

見到個男人...好肯定係買左點啦他...

飛西都係一般好用~
我最想要o個兩部機都到手~

附件

6-7-2009 20:46

6-7-2009 20:40

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

A機我而家先得兩隻
決鬥同全裝甲高達

引用:
原帖由 飛哥仔 於 6-7-2009 20:34 發表

其實有任務可以囉到部strike....不過要4個人都係唔係傻既先打得贏咁姐....(之前d c級機係咁join埋來想解任...點解....)
就係果個"頭頂上的惡魔"戰鬥專家級

我收左工同3個正常人打左成晚先解到strike ga

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-6 08:39 PM 發表
飛西都係一般好用~
我最想要o個兩部機都到手~
連你都買點

發新話題