發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-7-2009 21:30 發表

就係果個"頭頂上的惡魔"戰鬥專家級

我收左工同3個正常人打左成晚先解到strike ga

其中2人(或3人)用"多洛華'哥部"重武裝高達", 好快ko

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-7-2009 21:44 發表

連你都買點
早買早享受
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 11:45 PM 發表

早買早享受
等啦...咁我買囉

引用:
原帖由 小雲雲 於 6-7-2009 23:45 發表

等啦...咁我買囉
食餐飯都去左la
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

你地打到咁快既~~~
我現時都係得兩部a~~
g-3 同神盾....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 6-7-2009 22:26 發表

其中2人(或3人)用"多洛華'哥部"重武裝高達", 好快ko
兩個好D
仲有一個用紅迷惘卡石頭
最後一個用MA
仲快,不過記得唔好打太high比隻補血機出埋黎

個個都買點

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-6 11:50 PM 發表

食餐飯都去左la
我都唔食飯既.......食飯又唔洗錢

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-6 11:59 PM 發表
個個都買點
咁我地就一齊買啦

引用:
原帖由 路比 於 6-7-2009 23:59 發表
個個都買點
我都無買
都唔知買黎做乜

引用:
原帖由 sunny2014 於 2009-7-7 12:02 AM 發表

我都無買
都唔知買黎做乜
抽勁機....買點易中好多...我一部都抽唔到
早買早享受...........

有左GP01同兩部京寶梵之後,暫時我好滿足~
唔理A機定B機咪又係咁打~
我用部GP01同部劍西打咪又係5 5波~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 7-7-2009 00:14 發表
有左GP01同兩部京寶梵之後,暫時我好滿足~
唔理A機定B機咪又係咁打~
我用部GP01同部劍西打咪又係5 5波~
DEEP-Arms先係近戰暴力神…
話就話係包機,防禦力厚到打唔入
機動性又高,砍人又砍得痛
上次對隻特裝四點晒防禦既
被佢打到不似人形

我得呢D/_\
我要GP01 呀

附件

7-7-2009 00:48

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-7-2009 00:02 發表