發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 westdog 於 8-7-2009 01:36 發表
TRAINING都過唔晒~ ?
你地呢班自然人真係......
我唔係好摸得到佢個BOOSTER點樣可以飛到好高

打渣古個幾版無問題,反而係一開始飛去擇豆個版R晒頭。

引用:
原帖由 westdog 於 8-7-2009 01:36 發表

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 01:36 AM 發表
唔可以咁講,佢地雖然係自然人,不過都已經好好架啦.......
路比昨晚比我殺左好多次

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-7-2009 16:25 發表

唔可以咁講,佢地雖然係自然人,不過都已經好好架啦.......
路比昨晚比我殺左好多次
因為佢都係自然人~~~

唔好嬲阿~講笑咋~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 04:49 PM 發表

因為佢都係自然人~~~

唔好嬲阿~講笑咋~
我都買左點,陣間抽下機先
經過琴晚既大戰....佢真係一個新手or普通人囉....佢高級過我架.....

我都係情迷pvp多d~
又咁啱我鍾意d機都係B級機,所以成日都用B級機打A級機~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 07:03 PM 發表
我都係情迷pvp多d~
又咁啱我鍾意d機都係B級機,所以成日都用B級機打A級機~
不如依家打返場啦,你點??

都見唔到你online...

你要認証我係朋友先得架......

附件

8-7-2009 19:41

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-8 07:41 PM 發表
你要認証我係朋友先得架......
已經認左啦,你想玩對戰定任務??

引用:
原帖由 McDull 於 8-7-2009 15:50 發表

垂直上升時去到一定高度就會停,按多下飛...

岩岩買點卡黎抽..... 諗住事旦抽下一部高達都冇...之後唔順氣...4個4個抽....第二下就抽到神盾....之後試下咁樣抽閃電....=__=第五下就抽到閃電....我d fd睇到呆左.....我e+seed 5部高達~閃電~突擊~暴風~決鬥~神盾有晒....-__-....4個4個抽似乎真係有d用...

回覆 192# 的帖子

我都有這五部,不過我合埋劍西同launcher strike ^^

引用:
原帖由 ACYY 於 8-7-2009 21:24 發表

垂直上升時去到一定高度就會停,按多下飛...
佢有教話係按「向前」兩下變前衝,跟住即刻按space 跳就會變成衝向上,會比就咁跳高既,我都係咁樣過咗訓練。

引用:
原帖由 小雲雲 於 8-7-2009 16:51 發表

我都買左點,陣間抽下機先
經過琴晚既大戰....佢真係一個新手or普通人囉....佢高級過我架.....
高級唔代表咩,只係玩O既時間多D
沈晚我部部都係新抽O既機,都未用熟,而且你都係成日用必殺黎打我之嗎 我部部機都係新兵咋
我用Z都有打死過你同肥佬架
我一向打呢類GAME都唔係係叻架啦,你又唔係第一日同我打機

發新話題