發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 路比 於 8-7-2009 23:53 發表

高級唔代表咩,只係玩O既時間多D
沈晚我部部都係新抽O既機,都未用熟,而且你都係成日用必殺黎打我之嗎 我部部機都係新兵咋
我用Z都有打死過你同肥佬架
我一向打呢類GAME都唔係係叻架啦,你又唔係第 ...
唔緊要啦~自然人同newtype都可以共存,又可以共同進退架麻~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 5210 於 8-7-2009 23:28 發表

佢有教話係按「向前」兩下變前衝,跟住即刻按space 跳就會變成衝向上,會比就咁跳高既,我都係咁樣過咗訓練。
係囉係囉~ 佢有提示架~

Hi all
I am 小安哥
Like using astray blue and gun tank and dom
Mostly b rank and c rank

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-9 12:02 AM 發表

唔緊要啦~自然人同newtype都可以共存,又可以共同進退架麻~
新人類同舊人類都有依日既出現,我地新人類要努力同舊人類共存

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-8 11:53 PM 發表

高級唔代表咩,只係玩O既時間多D
沈晚我部部都係新抽O既機,都未用熟,而且你都係成日用必殺黎打我之嗎 我部部機都係新兵咋
我用Z都有打死過你同肥佬架
我一向打呢類GAME都唔係係叻架啦,你又唔係第 ...
我地搵日再打過啦,我部z已經有得出超必,你升左未??

師兄們~有空add我啦
ID:綠哈囉

我終於抽到強襲屍裝....好開心....不枉我晒左128蚊....又再次做金幣戰士....

引用:
原帖由 仔仔 於 2009-7-10 01:32 AM 發表
我終於抽到強襲屍裝....好開心....不枉我晒左128蚊....又再次做金幣戰士....
咁又唔好咁講......千金難買心頭好,都正常既,而且好多抽機都未出,到時...........

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 07:34 發表

咁又唔好咁講......千金難買心頭好,都正常既,而且好多抽機都未出,到時...........
到時我地就大穫啦~又要開大個機庫,又要買扭蛋幣~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

《SD高達》雙倍獎賞時間確定   

親愛的機師們:

《SD高達Online》將於2009年7月10日及11日將會開放珍貴又著數的雙倍經驗值及G幣時間。大家切勿錯過!

活動詳情:
日期及時間:
   7月10日晚上9至11時
   7月11日下午4至6時

《SD高達Online》營運人員示

今晚要好唔得閒咁喪打

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 09:50 發表
《SD高達》雙倍獎賞時間確定   

親愛的機師們:

《SD高達Online》將於2009年7月10日及11日將會開放珍貴又著數的雙倍經驗值及G幣時間。大家切勿錯過!

活動詳情:
日期及時間:
   7月10日晚上9至11 ...
Togather啦~

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 07:34 AM 發表

我抽到WING同seed就夠...希望...

《SD高達》實施無屠肉無跳水計劃
親愛的機師們:
為取締影響遊戲平衡之機師!《SD高達Online》的營運人員及基地控制員將會積極將損害遊戲平衡之機師擊落(指屠肉房及跳水房)。
屠肉房及跳水房定義不在於藍肉/紅肉,只要是與外掛或非官方授權之第三方程式有關就會被取締,有關機師亦會被紀律處分。
紀律處分如下:
房主: 永久取消機師資格(凍結帳號)
非房主:首次 14日凍結機師資格(凍結帳號)
    第二次 永久取消機師資格(凍結帳號)
請勿以身試法!
特此公告
《SD高達Online》營運基地示

What is "無屠肉無跳水"??
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-10 12:00 PM 發表

《SD高達》實施無屠肉無跳水計劃 親愛的機師們:
為取締影響遊戲平衡之機師!《SD高達Online》的營運人員及基地控制員將會積極將損害遊戲平衡之機師擊落(指屠肉房及跳水房)。
屠肉房及跳水房定義不在於藍肉/ ...
聽講係用D唔知咩BUG屈機同唔洗點打就升得好快咁上下.....

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 13:54 發表

聽講係用D唔知咩BUG屈機同唔洗點打就升得好快咁上下.....
只係針對外掛同加速器
即係可以繼續卡怪

發新話題