發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-17 05:22 PM 發表

終於解決打字問題=.,="
仲打咩字丫,用咪講架

引用:
原帖由 小雲雲 於 18-7-2009 14:42 發表

仲打咩字丫,用咪講架
我成日邀請師兄你一齊玩都拒絕我
ID : 綠哈囉

愈來愈鐘意用炮STRIKE, 好好用

引用:
原帖由 Dennis.C 於 2009-7-18 08:03 PM 發表

我成日邀請師兄你一齊玩都拒絕我
ID : 綠哈囉
同fd升緊麻

z高達實在太咩啦....點可以係a機黎.........
反而z劍就真係.....

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-7-2009 15:24 發表
z高達實在太咩啦....點可以係a機黎.........
反而z劍就真係.....
2部都係a喎....z劍係as咁姐.....
z高其實好好用, 不過對sniper唔店既人係廢機姐

注: 而家只欠1部c機就合到部飛strike啦~

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-19 10:04 PM 發表

2部都係a喎....z劍係as咁姐.....
z高其實好好用, 不過對sniper唔店既人係廢機姐

注: 而家只欠1部c機就合到部飛strike啦~
z炮既機動都唔及得上一隻b機,而且2號槍又打得慢,3號回得慢都唔緊要啦,又唔可以狙......
我都係用as既劍z衝去殺人算,飛行突擊真係唔錯

引用:
原帖由 小雲雲 於 19-7-2009 22:12 發表

z炮既機動都唔及得上一隻b機,而且2號槍又打得慢,3號回得慢都唔緊要啦,又唔可以狙......
對一架sniper機來講, 高機動係 = 玩晒......
引用:
原帖由 小雲雲 於 19-7-2009 22:12 發表

所以有d人like炮strike多過z , 個機槍回彈快, 不過如果係咁射都好快無彈要上彈

我想要一部豆槍又遠又大力o既機

引用:
原帖由 路比 於 20-7-2009 00:04 發表
重炮手?老虎特裝?吉姆特裝?

引用:
原帖由 路比 於 20-7-2009 00:04 發表
暫時aa gun機最高都係得B級~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 Dennis.C 於 20-7-2009 01:13 發表

一係等佢出S級重炮手改EW?
而家韓版出左沙漠EW,應該差唔多到重炮手
仲有一隻都唔錯
CGUE全部技能開晒威力好高
不過衰在皮薄,打幾下就死得

白卡同重高好好用
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 Dennis.C 於 20-7-2009 01:13 發表

仲有死神同地獄死神

獵犬式呀
心愛的太多∼要買的數不清楚

發新話題