發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 bonzonie 於 2009-7-20 02:05 PM 發表
白卡同重高好好用
重高有埋技能2就更加唔洗打,我差唔多升到啦

終於知道靂格斯點整........
不過港版幾時先開放.........
幾時出00
出左沙漠改ew.....好快就到死神改ew

附件

20-7-2009 16:44

我想要依部機.....

附件

20-7-2009 16:38

引用:
原帖由 小雲雲 於 20-7-2009 16:21 發表
我想要依部機.....
七劍高達

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-20 04:44 PM 發表

七劍高達
唔抽果個都唔係粉絲啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 20-7-2009 16:17 發表
終於知道靂格斯點整........
不過港版幾時先開放.........
幾時出00
出左沙漠改ew.....好快就到死神改ew
呢部都係S級
咁5部都係晒S架啦喎

靈.格斯BWS 設計圖 任務
需求官階:上士

任務流程:
任務分支1
完成砲火中的戰艦 Normal 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:炸彈10個

任務分支2 (需要完成任務分支1)
完成砲火中的戰艦 Hard 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:副官D 1天

任務分支3 (需要完成任務分支2)
完成砲火中的戰艦 Expert 和 破壞 攻擊刃 60台 105刃 2台
獎品:Re-Gz BWS 設計圖 = BS Rank

EX任務7....都唔知咩任黎

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-7-2009 16:34 發表
靈.格斯BWS 設計圖 任務
需求官階:上士

任務流程:
任務分支1
完成砲火中的戰艦 Normal 和 破壞 攻擊刃 40台 105刃 2台
獎品:炸彈10個

任務分支2 (需要完成任務分支1)
完成砲火中的戰艦 Hard 和 破壞 ...
升定阿布先啦... 聽講又係D 變態任務...

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-21 05:09 PM 發表

升定阿布先啦... 聽講又係D 變態任務...
已經升好重高達啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 21-7-2009 17:58 發表

已經升好重高達啦
http://www.ucinfo.com.tw/bbs/vie ... &extra=page%3D1
睇來重高有用D,好彩一早升爆部重高

《SD高達》榮獲授權香港優先推出天意高達   

8月的更新即將來臨,早前官方發放的圖片令很多玩家一直猜測,究竟什麼機體會出現在更新版本,而家即將為大家揭盅!!所謂天意難測,在自由和正義還沒來臨之前,天意已經降臨《SD高達Online》。

榮獲BANDAI韓國授權在各中文版本中優先推出【機動戰士特種計劃】的主角機體「天意高達」,曾經風麾高達迷的「天意高達」在遊戲中將會搭載龍騎兵系統,大家一定不可以錯過。

《SD高達Online》仲有更多更新內容,將會一一送上,千萬要留意公告!

係香港第一部S級機阿~奶奶~~~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 266# 的帖子

好奸~迫人用量卡合機XDD
呢部野我就唔會合啦

我賣咗部量產型卡B 妮

引用:
原帖由 ACYY 於 22-7-2009 22:15 發表
我賣咗部量產型卡B 妮
點會賣架....lee部野合好多機都要用...

引用:
原帖由 飛哥仔 於 19-7-2009 22:04 發表

2部都係a喎....z劍係as咁姐.....
z高其實好好用, 不過對sniper唔店既人係廢機姐

注: 而家只欠1部c機就合到部飛strike啦~
飛strike小弟今日合左la~小弟ID:黑亞帝劍

發新話題