發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-22 08:24 PM 發表
《SD高達》榮獲授權香港優先推出天意高達   

8月的更新即將來臨,早前官方發放的圖片令很多玩家一直猜測,究竟什麼機體會出現在更新版本,而家即將為大家揭盅!!所謂天意難測,在自由和正義還沒來臨之前,天意 ...
合佢唔難囉,不過佢唔係我目標.......

F91....雖然唔係我目標.......喂,你既愛機丫

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:16 發表

合佢唔難囉,不過佢唔係我目標.......
連勇士X 都未夠機合

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-23 07:24 PM 發表

連勇士X 都未夠機合
合過第二部啦,我慢速升埋部飛行突擊,升得黎應該出左

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:31 發表

合過第二部啦,我慢速升埋部飛行突擊,升得黎應該出左
空西圖我有2 張,但我完全冇諗住合佢出來,又唔可以賣咗佢... Orz

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-23 07:35 PM 發表

空西圖我有2 張,但我完全冇諗住合佢出來,又唔可以賣咗佢... Orz
咁咩S機先係你既目標丫??,依部係我目標中既目標

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:37 發表

咁咩S機先係你既目標丫??,依部係我目標中既目標
同好

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 23-7-2009 03:22 發表

飛strike小弟今日合左la~小弟ID:黑亞帝劍
而家合左lu, 升強化2啦, 用來打任務真係一流, 不過pvp好易比人斬死......

部freedom有8成既機我都有

部EW-W....真係合都合到破產...

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-23 07:54 PM 發表

而家合左lu, 升強化2啦, 用來打任務真係一流, 不過pvp好易比人斬死......

部freedom有8成既機我都有

部EW-W....真係合都合到破產...
我已經有齊,等佢出咋

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:56 發表

我已經有齊,等佢出咋
呵呵呵, 我另外都等LV夠可以合部黃狗出來玩, 唔知好唔好用架呢?

另外...唔知如果S機...係DEATHMATCH時有幾多隻可以比你用呢... (A機得2隻....S機唔知係唔係得1隻呢....)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-7-23 07:58 PM 發表

呵呵呵, 我另外都等LV夠可以合部黃狗出來玩, 唔知好唔好用架呢?

另外...唔知如果S機...係DEATHMATCH時有幾多隻可以比你用呢... (A機得2隻....S機唔知係唔係得1隻呢....)
睇片s機都係兩隻

引用:
原帖由 小雲雲 於 23-7-2009 19:19 發表
F91....雖然唔係我目標.......喂,你既愛機丫
賣飛佛 阿~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 23-7-2009 22:02 發表

賣飛佛 阿~~~
我等佢出埋骨十字X2
兩隻改一樣色

我要屈機

發新話題