發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-27 04:56 PM 發表
升左你依家部劍西先啦
之後合正義 有無限推進
我要自由丫
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 路比 於 27-7-2009 16:56 發表
升左你依家部劍西先啦
之後合正義 有無限推進
唔知你係唔係同我講, 不過我已經齊機啦~ 等圖

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-7-2009 20:49 發表

唔知你係唔係同我講, 不過我已經齊機啦~ 等圖
我劍西都未合,依家先開始升部突擊.....

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-28 12:10 AM 發表

我劍西都未合,依家先開始升部突擊.....
今晚仲打唔打??

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-28 06:52 PM 發表
點解香港冇架
http://www.gamedb.com.tw/openGuide.aspx?gid=49&mid=7768
係囉,再睇睇大陸....5部s機

回覆 321# 的帖子

只對最後三部有興趣... 今日想抽定部暴風來合天意,點知破產都未得

引用:
原帖由 飛哥仔 於 26-7-2009 19:23 發表

好似打爆過你一次  (亂up中XD)
唔出奇~我一日爆好多次
師兄ID係咩~我唔知add左你未

引用:
原帖由 Dennis.C 於 28-7-2009 20:45 發表

唔出奇~我一日爆好多次
師兄ID係咩~我唔知add左你未
個個都唔溫書.....

你地個id係咩,我有時唔覺意add左人,要del...........
你地post多次,等我唔洗del左你地

引用:
原帖由 小雲雲 於 29-7-2009 17:03 發表
你地個id係咩,我有時唔覺意add左人,要del...........
你地post多次,等我唔洗del左你地
我個ID咪就係我個ID囉....飛哥仔

不如請路比兄將我地既ID 放係頭POST

引用:
原帖由 ACYY 於 29-7-2009 23:44 發表
不如請路比兄將我地既ID 放係頭POST
都話左過左時限冇得edit post lor

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-30 09:48 AM 發表

開新post啦
連其他gundam online網連結

引用:
原帖由 路比 於 30-7-2009 09:48 發表

係我錯

發新話題