發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 小雲雲 於 30-7-2009 17:16 發表

開新post啦
連其他gundam online網連結
係度集齊左D LINK 先啦

引用:
原帖由 路比 於 31-7-2009 00:27 發表

係度集齊左D LINK 先啦
暴力美學
http://www.ucinfo.com.tw/index.php?mod=gamesInfo&gid=96

扭蛋機搜索
http://sdgundam.no-ip.info/~u921 ... queryGetMachine.php

遊戲庫
http://www.gamedb.com.tw/openGuide.aspx?gid=49&mid=6264

暴力美學同遊戲庫我都有睇開,不過暴力d料有錯,我琴日中左招抽錯機
用依兩個做連結都ok....
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

動漫節期間,在遊戲內每日都精采,想磨拳擦掌爭做冠軍機師,有比賽;想上線賺扭蛋幣,有GM上線就隨時會送出扭蛋幣;想快快升級合靚機,就有雙經雙G時間,總之8月1日至8月7日,活動浪接浪,陪你消暑。

《SD高達》雙經雙G獎賞時間
日期:8月1日至2日
時間:晚上9時至11時
效果:任務 / 對戰後得到機體雙倍經驗及雙倍G幣獎賞

「上線即中獎」
日期:8月3日至5日
時間:晚上8-12時
內容:GM「反旋筒」會在不知不覺間穿梭各個頻道,他會自己選出幸運玩家,隨後就會以遊戲郵件送出序號,玩家只要去官網充值,就即可中獎。

「網路機師擂台戰」
日期:8月6-7日
時間:每晚8-11時
頻道:初級對戰頻道5
內容:GM「反旋筒」會開設房間,並進行比賽,勝出小隊可以留下挑戰第二小隊,連勝三場,就可以每人得到2000 G幣,連贏5場每人可得10000 G幣。

我都有玩牙~

引用:
原帖由 hungms 於 2009-7-31 10:48 PM 發表
我都有玩牙~
乜水丫
post入面id啦

殺丫~~~

O岩O岩 JOIN左隊人打, 廿機場連勝.. 之後1個1個走. 就開始輸.....最後仲ROUND ROUND輸....

今晚又要再殺過

合左百式啦

就來合到卡B 妮喇!仲差D 錢買圖紙... 差萬七G
今日終於都攞部BR 陸高出來,三武係某D 場真係好勁... 腦殘如我咁既人都識用

引用:
原帖由 ACYY 於 2-8-2009 23:41 發表
就來合到卡B 妮喇!仲差D 錢買圖紙... 差萬七G
今日終於都攞部BR 陸高出來,三武係某D 場真係好勁... 腦殘如我咁既人都識用
追蹤導弾??

其實我都好想要重武裝br....不過只可以借.....支導弾好似好好玩

今日部炮strike都幾醒目, 殺左唔小人

香港幾時有新機....台灣連多腦機師都有啦.....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2-8-2009 23:59 發表

追蹤導弾??

其實我都好想要重武裝br....不過只可以借.....支導弾好似好好玩

今日部炮strike都幾醒目, 殺左唔小人

香港幾時有新機....台灣連多腦機師都有啦.....
嗯嗯... 腦殘導彈真係好堅,打包機一流
今日完全係o係對戰中升機,由新手升到中級

引用:
原帖由 ACYY 於 3-8-2009 00:05 發表

嗯嗯... 腦殘導彈真係好堅,打包機一流
今日完全係o係對戰中升機,由新手升到中級
對有頭頂炮既MS沒什麼用....射爆晒....

發新話題