發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 2-7-2009 04:47 發表

有時5關C 機既事...
咁點解要踢我... 我自問都做到野... 嗚嗚...

引用:
原帖由 ACYY 於 2-7-2009 13:05 發表

1.房主要招朋友入黎
2.你低軍階
3.你高軍階
4.(佢地覺得)你lag
5.你太勁
上次我用特裝3既CGUE打,明明就全場最有料果個
對面都有膽話要踢我,你話為乜?

好多人ADD左我
打個招乎5該
淨係分到Derek lok一個
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 sunny2014 於 2-7-2009 13:17 發表

1.房主要招朋友入黎
2.你低軍階
3.你高軍階
4.(佢地覺得)你lag
5.你太勁
上次我用特裝3既CGUE打,明明就全場最有料果個
對面都有膽話要踢我,你話為乜?
我用強化4 既宇宙型LEO,四方眼系列真係好型!
試過有次入到房,入面D 人好有禮貌咁叫我走﹝因為等朋友﹞
呢D 人既態度好好多

引用:
原帖由 ACYY 於 2-7-2009 13:05 發表

係初級既room一開始唔可以用c機....如果你係低rank更什....先用b以上既機先, 打左一輪先轉....

因為係合作mode.....第2級難度已經對c機好大附膽, 打唔來的....比npc殺晒隻數仲好d, 比架c機搞到過唔到版已經係常見既事... (特別係一d趕時間既任務...c機真係完全幫唔到忙...)

p.s.岩o岩完成左個任務, 囉左部strike gundam
p.s.2: 最好唔好用超必打boss, 有d人會因為咁而boot你

超必只會係pk用,我多數係比人打緊時用黎走老

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-3 09:56 AM 發表
超必只會係pk用,我多數係比人打緊時用黎走老
唔係比人打緊果陣用黎反擊咩??

引用:
原帖由 小雲雲 於 3-7-2009 09:58 發表

唔係比人打緊果陣用黎反擊咩??
我係兩用的~
我想要GP01阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-3 10:09 AM 發表

我係兩用的~
我想要GP01阿~
我抽到mk2........我要z丫

引用:
原帖由 飛哥仔 於 3-7-2009 01:34 發表

係初級既room一開始唔可以用c機....如果你係低rank更什....先用b以上既機先, 打左一輪先轉....

因為係合作mode.....第2級難度已經對c機好大附膽, 打唔來的....比npc殺晒隻數仲好d, 比架c機搞到過唔到版已經係 ...
我係PK 時比人踢,明明成隊係我最做得野果個
超必打電腦時都有用架~ 但只張地圖炮

超必只有打bossko隻野時用!禁會型d@@

不過多數都係用係PK戰到

引用:
原帖由 ACYY 於 3-7-2009 11:36 發表

踢你可能就係因為你太強

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-3 11:36 AM 發表

用B級機多數都唔會比人踢

引用:
原帖由 1233 於 3-7-2009 12:11 發表
超必只有打bossko隻野時用!禁會型d@@

不過多數都係用係PK戰到
有d boss唔好用, 特別係好似阿普薩拉斯2哥d用左扣唔多而且時間又唔多夠哥隻..一用超必打boss下round多數就boot你....

岩岩同路比打哂4部A機........,原來我又冇接到其中一個一等兵任

發新話題