發新話題

CANON G10

引用:
原帖由 於 29-7-2009 12:49 發表

8月將會落實執行豬一計劃..心情好亢奮...
kit果支鏡係唔係冇得揀的...?
kit鏡就只有個一支, 14-45 冇得揀~
眼光光~

引用:

kit夠玩ga la~

地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 於 29-7-2009 12:46 發表

女皇的財政審核唔係咁容易過...
佢有份玩的就
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:

o個部機唔值皮幾,如果7k左右的水位就好吸引
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 30-7-2009 10:47 發表

又有新機
本來打算今個星期買LX3, 而家都dup停左~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 30-7-2009 14:02 發表

本來打算今個星期買LX3, 而家都dup停左~~
我唔信會出...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-7-2009 14:45 發表

我唔信會出...
反正都係一兩星期既事, 不妨等埋佢~~
-但丁

引用:
原帖由 於 31-7-2009 21:19 發表
今日出左去旺角..百x匯....西原......g1全部冇貨...
但係見到d相機鋪...好鬼平d鏡同相機..pentax的機連鏡好多都係6千蚊到..佢標價話原來過萬...堅定流
gh1 好似現兜兜俾有折
多個拍片

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-7-2009 14:45 發表

我唔信會出...
黎料喇~~

http://gizmodo.com/5331641/cool- ... ext-camera/gallery/
http://www.crunchgear.com/2009/0 ... -in-leaked-picture/
-但丁

發新話題