29 12
發新話題

英軍地面的救援天幕??

英軍地面的救援天幕??

MS, li 啲係咪呀?

附件

4-12-2008 18:12

引用:
原帖由 Shan10 於 4-12-2008 18:12 發表
MS, li 啲係咪呀?
呢塊反光布主要掛在當眼地方讓友方特別是飛行人員看見作識別之用.

hi , tango 兄, 咁law 黎求救都ok?

引用:
原帖由 Shan10 於 4-12-2008 23:33 發表
hi , tango 兄, 咁law 黎求救都ok?
求救?用乜都得...
一塊鏡一只錶都可以
為乜取咁大張嘢?

應該是空降著陸區標示牌

嗯!  有冇應用的相片呀? li 塊野我係夜冷鋪買既

引用:
原帖由 Shan10 於 5-12-2008 14:23 發表
夜冷鋪!!!!!!!!!!!!!!!!!!which 夜冷鋪!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你想要?

我賣俾你啦 (有膠袋包裝), 我有好多, 要再pm

見過啊婆到有得賣.
最早出現是打完第一次海灣戰後.
曾在新聞片見當時聯軍車隊都會掛起車頂當眼地方, 相信是害怕被友方機師誤擊.

引用:
原帖由 Shan10 於 5-12-2008 15:57 發表
我賣俾你啦 (有膠袋包裝), 我有好多, 要再pm
I want it, too

引用:
原帖由 Shan10 於 5-12-2008 14:23 發表
here, Korean Air Force CCT use that

http://hk.youtube.com/watch?v=QVcE1Q6RRzA

引用:
原帖由 tango10 於 5-12-2008 22:10 發表
見過啊婆到有得賣.
最早出現是打完第一次海灣戰後.
曾在新聞片見當時聯軍車隊都會掛起車頂當眼地方, 相信是害怕被友方機師誤擊.
Where is 啊婆?
Any good stuff?

啊婆?行咗街啦

我就係阿婆

Why u got more?

29 12
發新話題