發新話題

COD:WAW MOD分享+閒談囧

Solo 按"~"Can not Open 控制台??

引用:
原帖由 seals 於 25-7-2009 18:06 發表
Solo 按"~"Can not Open 控制台??
要入設定度set架(cod4係咁,依個唔知)

引用:
原帖由 seals 於 25-7-2009 18:06 發表
Solo 按"~"Can not 控制台??

由No轉成Yes
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

回覆 18# 的帖子

請問pc 版 COD : WAW 點開字幕?(姐係長官講野果陣係畫面中下方會有字幕彈出黎,有佢所講既野

引用:
原帖由 louis265 於 25-7-2009 18:15 發表
請問pc 版 COD : WAW 點開字幕?(姐係長官講野果陣係畫面中下方會有字幕彈出黎,有佢所講既野

呀!好悶.....

將NO轉成Yes

THANKYOU SIR !!

不用謝,反正大家都是師兄弟,互相幫助

引用:
原帖由 tinchauy 於 25-7-2009 18:35 發表
哈!不用謝,反正大家都是師兄弟
U mean U are 竹大心 !!

咦?都是不明白

請問其實打到幾時先為之完 or 贏呢?
又有無得Save呢!

引用:
原帖由 seals 於 26-7-2009 20:52 發表
請問其實打到幾時先為之完 or 贏呢?
又有無得Save呢!
Zombie MOD?

引用:
原帖由 tinchauy 於 26-7-2009 21:03 發表

Zombie MOD?
YES !!

回覆 20# 的帖子

OH THZ 雖然我都聽得明蘇聯果個長官講既野..
有字幕貪佢可以睇明個意思,唔洗估下估下

引用:
原帖由 seals 於 26-7-2009 21:18 發表

YES !!
無完的一關,
YouTube有人玩到2500關

嘩!

發新話題