發新話題

COD系列與現實(已修改)

引用:
原帖由 MKL04438 於 27-7-2009 19:38 發表
切爾諾貝以核電廠事件ma,當時反應堆冷卻系統失靈,導致發生爆炸。救援人員全都著上保護衣物去救火,救完火後好似有架直升機係上空飛過時撞到座塔跌左落去。
我睇過D書話當時漏左野之後第二日先開始撤走人民,所以好 ...
正式名稱:1986年"車諾比核事故",Prypiat創建於1970年,原用作安置興建Chernobyl Nuclear Power Plant的建築工人及工作人員。該鎮也作為當時蘇聯的模範市鎮。
由於事故釋放出的放射性同位素半衰期較短,當地的放射水平與1946年4月的高峰期相比已經大幅回落。目前訪問the surrounding area還是相對安全的。
目前進入the surrounding area的道路仍有警察設卡巡查,不過獲得進入the surrounding area的許可文件並不困難。為確保遊客安全,所有的房門均被打開,在導遊的陪同下幾乎都可以進入。
數公里外的Chernobyl有旅館等設施可供遊客使用。

來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

個泳池真係一模一樣......下面有無狗架

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-7-2009 21:14 發表
準備好擰頸就唔使怕

引用:
原帖由 亞爾多 於 27-7-2009 21:14 發表
當你放下Cpt.MacMillan之後,自己去看看

拎黎打wargame一流!

呢關係咁多關入面最多可以第二d玩野方式玩既一關 , 而且最尾上直昇機之前0個度就咁打好難, 但係係有屈機既方法

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-7-2009 21:18 發表

準備好擰頸就唔使怕
邊度有V制禁
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 27-7-2009 21:22 發表

邊度有V制禁
係KEYBOARD"叫"出左之後先去
引用:
原帖由 louis265 於 27-7-2009 21:19 發表
拎黎打wargame一流!
搞個WARGAME旅遊圖 又來返個ONE SHOT ONE KILL

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-7-2009 21:26 發表

係KEYBOARD"叫"出左之後先去

搞個WARGAME旅遊圖 又來返個ONE SHOT ONE KILL
先準備光頭老一名,M82A1一技,雌鹿直升機二架,狗數十隻和黃金條二箱

始終唔明直升機果度點解係都要人射個機師
我一槍打中直升機油缸都唔爆喎

引用:
原帖由 louisli 於 27-7-2009 22:46 發表
始終唔明直升機果度點解係都要人射個機師
我一槍打中直升機油缸都唔爆喎
有兩幕打直升機 你係話邊一幕?

引用:
原帖由 surefire0828 於 27-7-2009 22:58 發表

有兩幕打直升機 你係話邊一幕?
他講緊one shot one kill最後sniping等救時有人遊繩落來哥d直昇機...點解唔可以射油缸同射pliot......咁你覺得M21做唔做到呢....一開始哥支又係咩槍呢?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 27-7-2009 23:52 發表

他講緊one shot one kill最後sniping等救時有人遊繩落來哥d直昇機...點解唔可以射油缸同射pliot......咁你覺得M21做唔做到呢....一開始哥支又係咩槍呢?
對住MI-18 M21射到pliot既 但係射油缸唔會爆炸 只係會漏油

一開始果支?

引用:
原帖由 surefire0828 於 28-7-2009 00:03 發表

對住MI-18 M21射到pliot既 但係射油缸唔會爆炸 只係會漏油

一開始果支?
有個人在交易果度,開槍後直升機會對住你
果關我真係射左幾個位先諗到射機師
螺旋漿軸、引擎、油缸,然後先諗起機師

引用:
原帖由 louisli 於 28-7-2009 00:11 發表

有個人在交易果度,開槍後直升機會對住你
果關我真係射左幾個位先諗到射機師
螺旋漿軸、引擎、油缸,然後先諗起機師
我求其射過去架咋

發新話題