發新話題

America's Army 3

引用:
原帖由 wonglk 於 21-6-2009 21:01 發表
有個BUG真係好離譜
我落到戰場選左M16 DMR
整佢個制!!落到場A3 IRON SIGHT都唔比我
咁瞄乜呀?
好彩未dl…

引用:
原帖由 sunny2014 於 21-6-2009 21:03 發表

咁瞄乜呀?
好彩未dl…
前準星無敵
AA3好講求合作性
同埋D鬼佬一齊玩,肯合作其實好好玩
你重傷個隊友可以拉你起身
進攻果陣COVER好有FEEL
可惜...呢水太多BUG
但家陣拎黎訓練都J得既

今次有個好重大既更新
係以前,兩個人近戰既話,兩家一無彈就鬥快reload
兩條友係到跳黎跳去,睇都想打爆個mon
但係今集,可以用槍托打敵人

今日打室內果陣寫到條友無彈,一時情急用槍托打條友兩野,win左~(佢仲上緊彈....)

引用:
原帖由 wonglk 於 21-6-2009 21:01 發表
有個BUG真係好離譜
我落到戰場選左M16 DMR
整佢個制!!落到場A3 IRON SIGHT都唔比我
你要pass左M16 DMR果個training先有ACOG

引用:
原帖由 Davis 於 21-6-2009 21:27 發表

你要pass左M16 DMR果個training先有ACOG
pass左

引用:
原帖由 wonglk 於 21-6-2009 21:32 發表

pass左
咁係select role右手邊果度有無簡番用ACOG?

引用:
原帖由 Davis 於 21-6-2009 22:00 發表

咁係select role右手邊果度有無簡番用ACOG?

就算冇簡都唔會冇西用咁慘掛- -

引用:
原帖由 wonglk 於 21-6-2009 22:02 發表

就算冇簡都唔會冇西用咁慘掛- -
我都試過一次無西用= =
果時係岩岩expert晒basic training,跟著就上戰場果次= =

打左2場冇咩人救人......
一round救左3個

好快就升左rank~感動!
不過有好多場入唔到...一load入去就彈返出黎..

我仲未login到!!!!!!!!!!!!!!!!!

係咁hang!!!!

我一入training 就hang 機

回覆 52# 的帖子

你有無用狙擊手ar今曰用左m16dmr have 4xacog 仲殺左一條友

用m249殺左三條成場死左三次有十三場
同埋隻aa3好有feel
遲d said aa3戰爭遭遇
好夜 睡覺

Steam下載最快150mb,最慢可以去到2bytes

發新話題