17 12
發新話題

美佬最新強殖骨骼系統

美佬最新強殖骨骼系統

之前都有一set類似power armor既野
可以配合士兵動作去搬重野
不過呢set就真係好輕便

呢支鏡係...?

UNDER DEVELOPING

我係佢既對家都流晒口水

" 以後打多D後勤, 打人要打準D , 唔好打爛d GEAR 呀 "  

硬係覺得用液壓,突然要趴同蹲個反應會慢好多
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 28-5-2012 23:47 發表
硬係覺得用液壓,突然要趴同蹲個反應會慢好多
要搏命用就免嘞
講左做 " 後勤 " , 做高級搬運工人

引用:
原帖由 JBL 於 28-5-2012 22:17 發表 [url=http://news.xinhuanet.com/mil/2012-05/28/123201429_91n.jpg[/img][/url]

穿著人體骨骼的美軍士兵在野外活動環球網國際軍情中心2012年5月28日消息:[據美國《陸軍技術》2012年5月24日報道]美國陸軍納蒂克士兵研發與工程中心將 ...
100%MATCH

如果有得買?又afford得起?一定買番套!正!好可能係二十一世紀其中一樣偉大發明!

GHOST RECON 條片有用

引用:
原帖由 於 28-5-2012 23:26 發表

個人裝備都已經唔少野,
仲要拎多個大大大行李箱

為減輕戰士運兵時負擔, 係咪要養多班人負責搬運呢d 大大大行李箱 呢

引用:
原帖由 keane 於 28-5-2012 23:52 發表

要搏命用就免嘞
講左做 " 後勤 " , 做高級搬運工人
但示範相似乎唔止用佢o黎做後勤呢∼∼∼∼∼∼
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 29-5-2012 00:18 發表

但示範相似乎唔止用佢o黎做後勤呢∼∼∼∼∼∼
宣傳 ... 接訂單 .... 既野, 你明架啦, 講到識飛都不為過  

突然受到內部襲擊 ..... 急 屎 , 我估都幾大件事

開發 110 萬美金,咁平?
重點係實際賣幾錢先 ...

趴地時會吾會比"舊"骨架整倒?

個人狂想,這個外骨架可以令“犬狼傳說“的強化服現實化,在穿上防彈裝甲再拿LMG變成可能,可以成為城市戰中的移動火力突擊盾牌。

17 12
發新話題