發新話題

老解海軍陸戰隊示範新裝備

老解海軍陸戰隊示範新裝備

呢d相2~3年前...都唔新ga la

個槍套改良左,我有個版本就只係用魔術貼固定。打game實會跌槍

引用:
原帖由 sinner 於 7-8-2012 01:02 發表
個槍套改良左,我有個版本就只係用魔術貼固定。打game實會跌槍

事實上有d錢ge部隊都換左沙發套

黑色衫果個...中國otv,重有個背包

腳架加刺刀咁有創意?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回覆 5# 的帖子

個沙發套用真野?定係高仿?

引用:
原帖由 sinner 於 13-8-2012 20:20 發表
個沙發套用真野?定係高仿?
92式沙發套得pla/武警用,而且92式無出過玩具槍(dummy就有)...理論上係無copy,實質上個款可以叫"山寨"

回覆 9# 的帖子

[離題]我見95槍有個導軌,好似ching5樓個張相o甘,老解d部隊真係會用裝來佬鏡?

引用:
原帖由 sinner 於 14-8-2012 01:50 發表
[離題]我見95槍有個導軌,好似ching5樓個張相o甘,老解d部隊真係會用裝來佬鏡?
pla玩唔起,武警就好多

附件

14-8-2012 21:42

14-8-2012 21:42

發新話題