37 123
發新話題

新手想買紅點鏡,請問師兄有咩建議?

新手想買紅點鏡,請問師兄有咩建議?

粒點要清晰D,筆直$300,筒形紅點镜,裝洛g36kv度,要靚D,沙色,no 國九,如非必要盡量唔要膠身,有得调,
煩請師尼兄比d建議比小弟弟,唔该哂

以你呢個畢直除非係美金計,如果唔係都幾難買到
鵰。豹。狸。獅。狒

G&P M2.....

300美金都未必有唔係國貨.

地產旁邊有好多鏡賣, 小弟用緊果個係aimpoint T-1款, hkd380有一個鏡包一個高mount. 老馬次世代同mp7 gbb都暫時頂到, 而光度夠哂打outdoor. 我支野都係上G36, 不過係上手抽鏡上邊果段骨

引用:
原帖由 cmngbrian 於 16-11-2012 22:28 發表
粒點要清晰D,筆直$300,筒形紅點镜,裝洛g36kv度,要靚D,沙色,no 國九,如非必要盡量唔要膠身,有得调,
煩請師尼兄比d建議比小弟弟,唔该哂
If only u r talking abt USD$300...

G&P 應該唔算國產吧?

我就喜欢将手枪用的装在长枪上,轻、方便,落场你就知好用。

引用:
原帖由 tason 於 17-11-2012 22:16 發表
我就喜欢将手枪用的装在长枪上,轻、方便,落场你就知好用。
例如呢?? Doctor 鏡唔知得唔得呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 17-11-2012 11:30 PM 發表

例如呢?? Doctor 鏡唔知得唔得呢
應該係講緊c-more/ doctor掛.....

引用:
原帖由 louisli 於 17-11-2012 17:19 發表
G&P 應該唔算國產吧?
無可能唔係國產吧
鵰。豹。狸。獅。狒

建議如下:
1)增加預算
2)降低要求
3)取消計劃

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-11-2012 00:30 發表

無可能唔係國產吧
只是QC好一點的國產
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

那如果可以膠身,no 國狗,沙色筒形,可調,筆直300,裝落g36kv 個手抽條魚.骨呢?要求已降低,小弟亦非常感謝樓上師兄建議,但望有更多選擇,師兄建議

ching你降左咩要求?
300 hkd要 no 國狗基本上是不可能. 鏡只有copy 同真野既分別. 真野300美金你都買唔到.

而copy既, 基本上都係香港同大陸出, 就算係香港牌子, 都有d會係大陸做, 不過香港QC, 質數有多D保證.

G36KV條骨係BASIC 20MM RAIL, 基本上市面一般既鏡都裝得到.

樓上已經講左, 有隻AIMPOINT T-1 樣既 COPY好用, 而且BUDGET都FIT到你300左右 (有一隻係包左個MOUNT, 貴D, 不過你上G36KV既鏡已經好高, 唔需要果個MOUNT). 我印象中係黑色,沙色都有

http://shop.eXXXXXasia.com/acces ... dot-sight-sand.html

37 123
發新話題