22 12
發新話題

mp7改裝

mp7改裝

聖誕又到喇,小弟又有少少錢可以動用,但係又唔知點改好,想師兄們比下意見
小弟的是kwa mp7
已改加硬蘿c及飛標,加力消音管,三節托,槍帶
除左外部,內部仲有乜可以改?
ps:hopup膠死嘅定義係點?
唔該哂

三節托自己diy好過

有冇師兄可以比小小意見小弟?謝

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 17-12-2012 23:18 發表
有冇師兄可以比小小意見小弟?謝
為改而改不如唔好改
有錢冇訂洗一係俾我, 一係捐左去做善事

老實講....買多隻匣好過啦

引用:
原帖由 tf141 於 18-12-2012 02:07 AM 發表

為改而改不如唔好改
有錢冇訂洗一係俾我, 一係捐左去做善事

老實講....買多隻匣好過啦
已4隻匣.....夠嗎?

ps.
1.另外有一種東西是套在匣底的,用途是換匣時方便D,橡膠的,那是叫甚麼?
2.hopup膠死嘅定義係點?
3.以室外論,應該带幾多隻匣?

唔該哂~

應該仲可以改鋼煲,白色飛機同有一粒係唔知飛機定煲裡面用的金屬品,充工有售

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 2012-12-18 07:16 發表

ps.
1.另外有一種東西是套在匣底的,用途是換匣時方便D,橡膠的,那是叫甚麼?

唔該哂~
夠唔夠用係睇你自已點用,撈埋電槍一齊打的話帶幾多隻去同人鬥full都係無so.

UNDER DEVELOPING

hopup膠真係要換,成日啜住d彈唔出,以為射中人點知冇
早買早享受,遲買貴幾o舊

老老實實, 改之前你諗下改嘅原因係乜,吾夠? 吾夠?  吾夠? 吾夠?
吾係「有得改,所以改」

最緊要係買左幾支氣同匣,一係買左支真aimpoint t1
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-12-2012 12:47 發表
最緊要係買左幾支氣同匣,一係買左支真aimpoint t1
無錯支T-1最緊要

ps. 我支係marui

附件

18-12-2012 12:50

hopup膠死嘅定義係點先?

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 18-12-2012 13:15 發表
hopup膠死嘅定義係點先?
你連自己支槍都未了解清楚,你到底有幾愛佢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 jeffrey2525 於 18-12-2012 07:16 發表

ps.

唔該哂~
1. 果隻係magpul既magpul
你見到既係原本for MP5彈匣用既9mm version, 所以MP7彈匣係唔啱裝既
真係覺得要用既話, 可以用熱水浸軟舊膠, 再強行塞入去, 正所謂世上無難事, 只要夾更嚟....

2. KSC/KWA MP7既hop-up膠接觸到油好易發脹
如果有一日你發覺枝鎗射極都冇彈出, 然後鎗咀向地下會倒到成地都係BB彈既話, 咁就係啦
解決方法係換hop-up膠, 比較多人用既係魔膠同埋Falcon藍膠

3. 人人打法唔同, 我話要20隻你係唔係照買?

引用:
原帖由 ayaka 於 18-12-2012 12:50 發表

無錯支T-1最緊要

ps. 我支係marui
好正, 我夢想擁有既setting...
不過我覺得燈好似比鏡重要

22 12
發新話題