發新話題

無行一段時間槍街.....真係變左大鄉里

無行一段時間槍街.....真係變左大鄉里

現代馬記5.1 上升至$!#XX(最後一次去睇好似剛剛好1K左右之嘛...)
不過唔記得問甲....唔知CHING們知唔知而家去到大約幾多$呢?
但無玩+無行一段時間,點知比佢講下講下自己都有D心動
同行兄弟準備出雙糧已經物色CQB GEAR
佢話一齊玩喎.... (應該我同佢都係5.1,睇得太多改裝例子真係唔買唔得)
結果當日就買左本雜誌睇下圖,睇下應該點買3好...
正所謂有圖有真相...拿係度~

5.1 好吖,買枝防身,看門口
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

我同我個兄弟一人一碌5.1
一人4OR5隻匣
真係無得LOSE~

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 7-1-2013 18:36 發表
現代馬記5.1 上升至$!#XX(最後一次去睇好似剛剛好1K左右之嘛...)
不過唔記得問甲....唔知CHING們知唔知而家去到大約幾多$呢?
但無玩+無行一段時間,點知比佢講下講下自己都有D心動
同行兄弟準備出雙糧已經物色CQB  ...
無記錯, 5.1匣係差唔多@%)左右, 未到300.  不過師兄MAYBE可以留意一吓自己係想大力blowback定準先再去買, 尢其5.1, 因為佢太多保品, 由頭到腳執一支都得!  睇清自己要求先去計劃買咩廠都未遲.

另外, vve匣都fit馬記, 但係佢個入氣咀就好雞吓 亦有好易匣低漏氣, 就咁上油都攪唔掂, 但係兩樣唔會話攪唔到, 只係想要平都最好都係諗過先!

我自己果支就IPSC向GA LA...
所以諗著原裝打起....慢慢先諗點改
睇D OLD POST真係多到我呀....

BT 膠夾比馬老爺HiCapa 5.1 用!四佰幾元一隻!

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2013 19:53 發表
BT 膠夾比馬老爺HiCapa 5.1 用!四佰幾元一隻
唔化算喎! IPSC就話姐...

C Hing 我有成打用掔!冇隻漏氣!小數化長計!來啦!試一隻先啦!

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2013 21:34 發表
C Hing 我有成打用掔!冇隻漏氣!小數化長計!來啦!試一隻先啦!
隻匣咁貴, 會時不時漏氣你估間廠個腦細佢幾百歲咩?

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2013 21:34 發表
買返原裝匣希望都OK LA....
個BRAND 叫(比打計劃) 還是真係叫BT....
THX CHING

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 7-1-2013 21:46 發表

買返原裝匣希望都OK LA....
個BRAND 叫(比打計劃) 還是真係叫BT....
THX CHING
我用開原裝.  目前係試過隻長匣係有少少問題會漏氣, 刪左個匣低出黎用玻璃膠 "文" 實, 半日先去差返氣入去有陫唔洗漏氣.  正常SIZE匣就係因為跌匣, 只有一隻換過彈咀.
原裝正常匣係唔成問題啦!

最衰係50round 唔似真槍+大彈匣
如果唔係即唔買正常SIZE....

仲玩緊單車??
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

比您發現左TIM
計劃緊ALL MOUNTAIN車

發新話題