42 123
發新話題

膠骨74打孖上

膠骨74打孖上

過年前入手兩支AK74,分別係"我們"AKS74UN及"KXA" AK74M,本來就咁就完,不過比ayaka兄個post( http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=113267 )毒一毒,即刻上網塭料.....

塭左兩間專出膠RAS0既公司-FAB DEFENSE及CAA, 用膠件好處係易執位及平,可以話用玩具價買真品骨~(最貴果件連運費都係$5XX)
AKS74UN 0既RAS及手柄用FAB DEFENSE, 火帽,鏡橋,前手柄及stock pad用國產
AK74M 0既RAS及手柄用CAA
0係執0既過程發現"KXA"採寸比"我們"好,"KXA"要執0既地方比較少............
雖然好多人話AK都係木0既好,但有時睇多左木件玩下新款都唔錯0丫

附件

IMG_8312_大小 .JPG (52.45 KB)

27-2-2013 01:24

IMG_8312_大小 .JPG

IMG_8314_大小 .JPG (43.34 KB)

IMG_8314_大小 .JPG

IMG_8339_大小 .JPG (49.78 KB)

IMG_8339_大小 .JPG

IMG_8316_大小 .JPG (61.23 KB)

IMG_8316_大小 .JPG

IMG_8319_大小 .JPG (64.58 KB)

IMG_8319_大小 .JPG

IMG_8320_大小 .JPG (55.46 KB)

IMG_8320_大小 .JPG

IMG_8322_大小 .JPG (55.96 KB)

IMG_8322_大小 .JPG

IMG_8323_大小 .JPG (49.86 KB)

IMG_8323_大小 .JPG

IMG_8324_大小 .JPG (65.98 KB)

IMG_8324_大小 .JPG

IMG_8325_大小 .JPG (54.7 KB)

IMG_8325_大小 .JPG

IMG_8326_大小 .JPG (56.54 KB)

IMG_8326_大小 .JPG

IMG_8332_大小 .JPG (72.53 KB)

IMG_8332_大小 .JPG

IMG_8338_大小 .JPG (52.52 KB)

IMG_8338_大小 .JPG

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

對74u個膠handguard有d興趣wor @@
師兄可唔可以提供下價錢參考?
縮縮北行鳥 =口=

回覆 2# 的帖子

大約@#)

謝謝, 個價ok wor!
想問多句師兄係ebay買? 定係...?
縮縮北行鳥 =口=

回覆 4# 的帖子

醫悲

好靚 , 請問 jacko 兄, 支 74u 個尾托膠套係邊度買呀?? thx
你的日子如何,你的力量也必如何

回覆 6# 的帖子

醫Hobby,好似大約一舊水

膠得來又好靚,而且落場計會比較輕身。
真正戰鬥格

回覆 7# 的帖子

唔該晒師兄比料 , 有時間上去買反隻先  
你的日子如何,你的力量也必如何

近排玩的 GHOST RECON 支AK 一樣好型仔,圖圖圖圖圖圖

不過唔多覺市面上有呢款RAS 賣

好看的特戰風

個Grip Ehobby 有咩?

回覆 12# 的帖子

無,外國訂返嚟

u仔個火帽係邊搵架?

42 123
發新話題