發新話題

kwa mp7kriss匣

kwa mp7kriss匣

各位師兄請問邊度買kwa mp7kriss匣最平?大約幾錢一隻?Thx
kinyip

引用:
原帖由 kinyip18 於 28-8-2013 04:48 發表
各位師兄請問邊度買kwa mp7kriss匣最平?大約幾錢一隻?Thx
你想要mp7定kriss呀…………

引用:
原帖由 小鬼182 於 28-8-2013 08:32 發表

你想要mp7定kriss呀…………
兩樣都係掛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

MP7匣都係炒價,真係後悔當時放匣仲咩唔放貴D

引用:
原帖由 rYaN 於 28-8-2013 09:39 發表
MP7匣都係炒價,真係後悔當時放匣仲咩唔放貴D
我都後悔唔放貴D...
憤怒匣呢??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-8-2013 09:40 AM 發表

我都後悔唔放貴D...
憤怒匣呢??
憤怒匣算吧啦

本帖最近評分記錄
  • louisli 威望 -5 icon post 28-8-2013 10:51
  • louisli 金錢 -5 icon post 28-8-2013 10:51
kinyip

通常問邊度平都無人答到你,有人話a平,原來b仲平,只係無人見到
自已落去行下,價岩就買啦,都唔爭果廿蚊

即係冇講
kinyip

引用:
原帖由 kinyip18 於 28-8-2013 12:25 發表
即係冇講
e happy 最平,去啦咁你

講又唔聽又寸咀,人家點到你硬貓貓你當人家恩人...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 kinyip18 於 28-8-2013 12:25 發表
即係冇講
出到廣華街見到邊間平咪邊間買羅,
你唔係住係外國要渣幾個鐘車落downtown買野果種呀
買匣上落都只係二三十,唔係二三百呢
上上網都唔難找到大約價錢啦。
你要5蚊10蚊都要計到甘足就真係要找"格價專員"

我唔係HK 所以唔知 諗住MP7 kriss匣每款買幾隻,唔該各位師兄 e happy係邊度?

kinyip

引用:
原帖由 kinyip18 於 28-8-2013 13:03 發表
我唔係HK 所以唔知 諗住MP7 kriss匣每款買幾隻,唔該各位師兄 e happy係邊度?
e何b係網店,另外你又可以睇下紅狼
留意頁頂上的廣告,或贊助商專版就見到

發新話題