25 12
發新話題

20mm 狙擊槍

段片睇唔到~
不過用得20mm...都談不上叫槍呀嘛...
用"炮"會比較貼切呢~~

名副其實"打炮?
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

正!!! 裝支係半島真係成個金紫"經"都冇走雞!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-11-2007 00:20 發表
真的是"反器材"了
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

打落個油桶嗰個窿大到呀..........................

引用:
原帖由 WAIKO01 於 5-11-2007 00:27 發表

真的是"反器材"了
D 元首呀什麼的....一槍變肉醬..

佢令我想起0083隻GP03

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-11-2007 00:18 發表

D 元首呀什麼的....一槍變肉醬..
肉醬就未必 ,但一定會成為公元2000的呂良偉.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-11-2007 00:20 發表
我諗起一本漫畫

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

咁大枝,拎都唔方便啦
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 bonzonie 於 6-11-2007 18:54 發表

我諗起一本漫畫
邊本?

拎枝無後座砲會唔會好d?

引用:
原帖由 ZaMaR 於 6-11-2007 22:17 發表
拎枝無後座砲會唔會好d?
冇咁型wor...

A similar one is shown in " Ghost in the Shell ".

25 12
發新話題