16 12
發新話題

Aussie + 英军 = Kiwi .....

Aussie + 英军 = Kiwi .....

some photos from Skykiwi ,
nz army charter parade

thks kll offers those pics
感觉像是一群 民兵团 。。。。 毫无 皇家气概 可言 。。。。

好耐冇去過呢條街呢...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-11-2007 23:13 發表
好耐冇去過呢條街呢...
你去過auckland?

Kiwi sucks

引用:
原帖由 kitkan 於 12-11-2007 12:23 發表
Kiwi sucks
unfortunely  ,.... they r sux .....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-11-2007 02:13 發表

你去過auckland?
有呀~~

引用:
原帖由 l.rankin 於 11-11-2007 23:06 發表
感觉像是一群 民兵团 。。。。 毫无 皇家气概 可言 。。。。
好似一班童軍在步操咁, 佢地沒有靚衫嗎?

皇家空軍

我見到大肚腩  !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 l.rankin 於 12-11-2007 16:35 發表

unfortunely  ,.... they r sux .....
澳紐聯軍在兩次大戰的表現都是英軍中較佳的單位. 以兇狠耐力見稱.

現在好似賣相差左d喎又大肚腩步操又唔齊

皇家空軍

通常打仗夠狠的部隊都不太著重外表.

回覆 #11 tango10 的帖子

又有道理喎

皇家空軍

想當年走堂必到ge地方......
今晚打老虎

引用:
原帖由 tango10 於 13-11-2007 19:35 發表
通常打仗夠狠的部隊都不太著重外表.
夠狠果班退哂休啦, 呢班識鬼打仗咩~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

師兄...我有d好奇想問 我唔明點解步操仲要有人full gear係隔離 睇住??
同埋點解會係著英軍花 唔係應該著澳軍花???

16 12
發新話題