發新話題

好好一贴以被烂仔们搅和

好好一贴以被烂仔们搅和

Marui m4 gbb

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 17:01 發表

12KG gas 目前已经有人打到后定失效喽
除了MARUI 以外的所有牌子也很好
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

基本所有品牌M4 GBB 後定都有一定先天問題~ 如果你懂就不用來問啊.軍火X 又開一個post 這邊又開一個

個人的Umarex M27原裝打了100匣左右還沒出問題

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 18:02 發表

VFC的同款M27?
Yes

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 18:00 發表

两边都问问 答案更多些,  不问怎知道, 讨论即论坛.
有人推薦你玩marui m4 gbb 我沒意見,如果你是新手第一把當然選marui 原敷彈道夠好基本上你不用再調.marui m4 gbb 且鋁合金身表面處理為cerakote我相信這個是最大原因.

引用:
原帖由 kongchak 於 26-3-2016 17:58 發表
基本所有品牌M4 GBB 後定都有一定先天問題~ 如果你懂就不用來問啊.軍火X 又開一個post 這邊又開一個
老實說我WE M4打左3年幾都未有呢個問題...

引用:
原帖由 FunggI 於 26-3-2016 19:25 發表

老實說我WE M4打左3年幾都未有呢個問題...
後定泥講你直接拍網球拍緊係會磨損啦. 你直接拉拉柄當然冇咁大損耗.

引用:
原帖由 kongchak 於 26-3-2016 20:23 發表

後定泥講你直接拍網球拍緊係會磨損啦. 你直接拉拉柄當然冇咁大損耗.
又老實說我基本上都係禁網球拍
反而我覺得你換匣過程唔好咁粗暴
逐步逐步做都唔係大問題

又可能係小弟我基本上都係打單發
甚少FULL匣個後定可能襟玩D

引用:
原帖由 qk1x 於 26-3-2016 18:00 發表

两边都问问 答案更多些,  不问怎知道, 讨论即论坛.
我就是討厭這種問題~
多開post其實沒問題,但你會在各討論區開post 又不會在各討論區爬文.如同廢人,這裡是討論區但性質是大家切磋討論.
如果要討論拜託你先爬文有不了解再討論吧~ 起碼給我們知道你不是飯來張口

發新話題