30 12
發新話題

[模型資訊討論]其實...Bandai要出幾多隻MG Zaku先心息?

[模型資訊討論]其實...Bandai要出幾多隻MG Zaku先心息?

上年4月的 06J 陸戰型

5月的馬沙機...06S

1月的黑色三連星 06R

3月又出隻 佈雷機.....06F

重要多隻普通 06F....

改下色,改少少模,出五六隻...真係抵...
遲下又出隻改左個頭既勇士..

4月 wor...同之前隻紅勇有咩分別!?

06家族之大,還有06K(炮擊),06M(水中用),06D(沙漠用)加上其他尊尼,白狼,以及王牌機司的06。的確可以長出長有

仲有RX 78==
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 NuWL 於 5-4-2008 23:42 發表
06家族之大,還有06K(炮擊),06M(水中用),06D(沙漠用)加上其他尊尼,白狼,以及王牌機司的06。的當可以長出長有
這可以歸功於大河原啊
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

我想要隻MG版既海軍陸戰隊既綠勇...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-4-2008 23:59 發表
識貨wor

引用:
原帖由 adrianyahk 於 5-4-2008 23:59 發表
同感,不過不知要等到何時 就如ZAKU FZ一樣
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
MS-14F 格魯古古M係我最喜歡的14系,HG一出便買了,我也等MG中......

其實 F 型可唔可以用 beam rifle...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-4-2008 01:05 發表
其實 F 型可唔可以用 beam rifle...
可以

minelayer都出埋...........MSV都出MG的日子不遠了

引用:
原帖由 WAIKO01 於 200846 12:09 AM 發表

同感,不過不知要等到何時 就如ZAKU FZ一樣
德軍盔ge FZ推出就係在下重新落坑ge日子矣...
click>

引用:
我比較想要指揮官專用機,MS-14Fs
唔知會唔會送1:20斯瑪大嬸
小東西...你恨什麼?
我恨...我恨陳某又拖搞啊...

引用:
原帖由 sakurako 於 6-4-2008 12:13 發表

我比較想要指揮官專用機,MS-14Fs
唔知會唔會送1:20斯瑪大嬸
大嬸果部... 好浮誇...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 6-4-2008 12:32 發表

大嬸果部... 好浮誇...
シーマ様支光束步槍有腳架、散熱孔、彈鼓同火帽

小東西...你恨什麼?
我恨...我恨陳某又拖搞啊...

30 12
發新話題