19 12
發新話題

德國特種部隊....**(加對白)**

德國特種部隊....**(加對白)**

唔知德佬係CGF受唔受歡迎架呢.....

乜你唔知CGF都有唔少德佬粉絲架咩

我地其實都幾有型架....

你支槍仔點都唔夠我型呀......

講槍大呀.......你地收皮啦......

我支槍仔紅足咁多年.....你呢....超....

喂....我地支G36都有好多用家架......

好啦....唔好嘈啦....一句講晒....型啦

我地手槍LOOK都唔差呢.....

點呀.....LUM唔LUM到大家呀...

妖......真係想一槍打Q死佢......

嘔.......止嘔藥係邊呀.....

講型.....我地唔輸俾美佬架.....

起碼美佬冇我呢支防水槍呀.......

嘩......影完相未呀.....的水好Q臭呀.......

要影型相就梗係有代價架啦 ......

你日光日白戴乜Q夜超扮型呀.......

你隻手咪亂Q向後摸呀.......

我地既登陸LOOK唔差呢.....

型呢家野都要睇人既......

睇乜Q者.....都打晒格仔........

你好想出樣咩.......

咪拖累大家呀....

睇得16同249多.....睇下我地中和下啦.....

同一個姿勢唔多槍既感覺點呢......

咪就係型爆......

哥哥仔........放低個背包先影啦......

SNIPER最少要好似我咁啦.....

唔好成日型啦..........我COOL唔COOL者.....

妖.....有分別咩......

點呀.....知我地依家係邊樹未.......

知....係森林深處......

來個TEMAWORK既........

好黎啦......

喂等埋我啦......

你三個做乜春唔望鏡頭呀......

MEDIC...佢俾你地激到訓低左呀......

掉個SMOKE煙醒佢......

呢個情況.......梗係.....

梗係點......

我唔玩啦.....俾我走啦....

走.....兄弟......

俾我地搵到你就大鑊.....

依.....我地好似冇上匣喎.....

好大家捉濕條友就好返camp......

容乜易扑濕佢呀.....

打多野入我數

好啦....做完training先啦.....

hold.....預俾.......

跑.......

跑乜鬼者.....我地成team人都返黎啦.....

咁我地做射擊訓練啦....

呀........(rambo式)......

唉.....黎多三十飛先....

KSK嗎?

個個件Jacket好似webbing咁多袋...

正ar~~
ksk ar~~

OMG....
我真係唔知點去感激你...
謝謝分享...

覺得佢地d衫webbing除左d花,設計同英佬衫好似,d大粒衫'樓'又系一樣

點解最尾d 圖見到佢地d 匣fing 下 fing 下?

引用:
原帖由 falas 於 20-4-2008 09:03 發表
點解最尾d 圖見到佢地d 匣fing 下 fing 下?
maybe佢地覺得fing fing下會就手d,唔like插係pouch掛
如果射完一匣就可以換,用完既匣由佢fing fing下又唔洗專登係地下執返

我見到g36k + ag36....

我之前仲要俾人話我唔用腦

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 20-4-2008 19:39 發表
我見到g36k + ag36....

我之前仲要俾人話我唔用腦
g36k + ag36無問題呀

引用:
原帖由 紗夢 於 20-4-2008 19:42 發表

g36k + ag36無問題呀
我之前係到問,...

俾人話...有問題唔係錯,但係有事都要用人最重要GA野...腦..

我唔係想罵戰, 只係講聲,冇惡意

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 20-4-2008 20:31 發表

我之前係到問,...

俾人話...有問題唔係錯,但係有事都要用人最重要GA野...腦..

我唔係想罵戰, 只係講聲,冇惡意
唔知係唔係你
不過我的確見過有人問可唔可以G36C + AG36
有師兄反問佢可唔可以stubby killer裝M203

ksk d 裝備都幾雜嘜~~~
自由度都幾大~   
我想買ksk 果件外套~   幾多袋~~

回覆 #13 新仔~健 的帖子

flecktarn色有幾款的....同一個款又有幾個"牌子"出.....慢慢揀...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 新仔~健 於 20-4-2008 23:25 發表
ksk d 裝備都幾雜嘜~~~
自由度都幾大~   
我想買ksk 果件外套~   幾多袋~~
special force係咁架
USSF,Seal,Delta果d都係好多裝備係自己揀黎用

19 12
發新話題