18 12
發新話題

SAS & 政要

SAS & 政要

SAS & 政要

中古品味,夠經典~~

nice images .

查查證mp5上面果支係咩來....

電筒...??

唔影響描準...?

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 12-5-2008 21:36 發表

電筒...??

唔影響描準...?
電筒...根本就係用電筒瞄準....

回覆 #4 jimjimjimjim099 的帖子

當你知道 sas 的打法時就知道用電筒瞄準算係普通野~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 12-5-2008 21:36 發表

電筒...??

唔影響描準...?
無記錯,當佢地衝房時,距離Tango好近,自然指向,一舉槍就射。如果房暗,佢用電筒照一照,知道tango大約位置就開窗。

當然而家用laser product/Surefire手託電筒就一定好過二,三十年前既大maglite. 加埋裝埋高高既紅點鏡(你試下帶豬咀帶埋頭盔跟住用MP5本身既機械瞄準,你就明我講乜。),衝房或遠距開槍都方便。

其實戴住個gas mask真係唔知點描............

引用:
原帖由 里安 於 13-5-2008 16:34 發表
其實戴住個gas mask真係唔知點描............
裝個高高既紅點鏡會有幫助。

紅點鏡 is not common equipment at 80's

駛乜加咁多野丫, 打哩d馬子槍, 不如揸AK去打未仲爽.
只知有己不知有人, 只要有彈不會丟槍

引用:
原帖由 歡歡 於 14-5-2008 17:51 發表
駛乜加咁多野丫, 打哩d馬子槍, 不如揸AK去打未仲爽.
你咪試下響400米用ak同支聖誕樹m4打囉

引用:
原帖由 zeta 於 14-5-2008 17:56 發表

你咪試下響400米用ak同支聖誕樹m4打囉
400米洗鬼同你打咩, 你未aim我都閃左啦
係打就埋身隊你啦,
近距離...咁先死而無憾~

只知有己不知有人, 只要有彈不會丟槍

引用:
原帖由 歡歡 於 14-5-2008 18:02 發表

400米洗鬼同你打咩, 你未aim我都閃左啦
係打就埋身隊你啦,