發新話題

直 升 機 黑 盒 已 尋 回......

直 升 機 黑 盒 已 尋 回......

解 放 軍 總 裝 備 部 馬 改 河 大 校 昨 表 示 , 搜 救 失 事 直 升 機 之 所 以 如 此 久 , 一 是 汶 川 地 形 非 常 複 雜 , 山 高 林 密 , 很 多 地 方 人  罕 至 ; 二 是 地 震 後 大 量 金 屬 建 築 , 如 高 壓 線 鐵 塔 倒 塌 , 影 響 使 用 技 術 手 段 發 現 目 標 ; 即 使 發 現 目 標 , 派 人 到 實 地 判 斷 也 要 兩 至 三 天 才 能 到 達 。 另 外 , 直 升 機 黑 盒 已 尋 回 。
新 華 網

直 升 機 黑 盒 已 尋 回.....大陸軍事用直升機 有黑盒 ...........
二戰 , 越戰 玩家...你可以叫我做 黑騎士

直升機好像係美國黑應來的

引用:
原帖由 甘草 於 12-6-2008 18:37 發表
直升機好像係美國黑應來的
mi-171|)

引用:
原帖由 追逐者 於 12-6-2008 18:52 發表

mi-171|)
中國自行組裝= =

有咩問題呢?
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

軍用機有否裝黑合?

一定有架 ! 軍機有黑盒唔出奇~
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

如軍機墜下敵國,咁黑盒內裹的資枓味會外流......?

引用:
原帖由 macross1911 於 16-6-2008 13:42 發表
如軍機墜下敵國,咁黑盒內裹的資枓味會外流......?
軍機幾可駕駛去其他國家,仲係敵國添...
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 surefire0828 於 16-6-2008 16:37 發表

軍機幾可駕駛去其他國家,仲係敵國添...
高見高見

發新話題