發新話題

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

我的閃咭年代 (小心被出賣年齡=w=...)

見到某師兄既post 想起N年前既閃咭年代
由一蚊變兩蚊 兩蚊變五蚊扭蛋 五蚊變五蚊X2再變十蚊再變十蚊X2
真係....老喇

影左幾張自己既"收藏"
算不上什麼
不過可以看出 我既男仔頭性格確係從小養成....=w=

EVA

入樽

SF/DB/幽遊白書

gundam/寶妮=w=/超人/亂馬/星矢/IQ博士/魔神英雄傳(!)

拿拿拿...都有女性化一面架
都仲有少量sailormoon既..=w=

嘿 有抽閃咭經驗既師兄們 一齊分享下啦 咪扮後生喎~ =v=+
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

小弟d 閃卡都唔洗抽既...成日都會係卡機度執到...所以,唔係咩珍貴野(九成)
我有d 龍神丸呀,明星呀, 龍珠呀....乜都有d...

回復 2# 的帖子

我想要龍神丸喎!!!!!
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:46 發表
我想要龍神丸喎!!!!!
得幾張......全部都係主角...
等我影下先聽日...

回復 4# 的帖子

飛雲
河馬
美子
雀仔

虎王...
人怕出名 芝怕肥/_\

我細個個時成日零卡比呀媽X到飛天
唔知點解佢好憎我零卡 . . . . . . .個時都系零龍豬多
仲會去拉卡

閃卡...我係三四歲開始有...都未自己俾過錢,好多都係屋企人執/抽俾我既...
到左我有d 意識果時...屋企就有本閃卡簿...我只要放入去ga je...
慢慢大個...就冇閃卡呢樣野玩了....(因為自細冇零用,冇得抽)

講下諗起婆婆...

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:49 發表
飛雲
河馬
美子
雀仔

虎王...
我講主角...係真係全部都係飛雲...

回復 6# 的帖子

呢堆野當然係阿媽唔知既情況下.....
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 8# 的帖子

@0@.....原..原來係咁...
都好 都型...
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 7# 的帖子

阿...
婆婆好錫孫仔哩~^^

以前好多咩閃中閃暗閃 唔知閃咩鬼野個d....
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:51 發表
呢堆野當然係阿媽唔知既情況下.....
細細個邊有錢零 . . . . .我又住鄉村地方,無樓樓玩呢樣野

引用:
原帖由 阿芝 於 28-8-2008 01:53 發表
阿...
婆婆好錫孫仔哩~^^

以前好多咩閃中閃暗閃 唔知閃咩鬼野個d....
我到而家都唔識呢d術語...肯定係代溝!

回復 13# 的帖子

我又想知下有咩分別囉...
仲有真閃假閃之類的...

仲有呀 仲有唔知點夾響部機多張出來個d技術..

唔知呢度有冇高人指點下呢
人怕出名 芝怕肥/_\

我幽遊白書都好齊下
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題