發新話題

[氣槍娘][眼殘注意]post下新圖, 有咩咁特別呢........

[氣槍娘][眼殘注意]post下新圖, 有咩咁特別呢........

好普通既圖, 有咩咁特別呢............

特別就係幅野畫到72MB
[attach]53885[/attach]

本帖最近評分記錄
  • Kuznetsov 威望 +30 原創內容 29-8-2008 13:23
  • Kuznetsov 金錢 +30 原創內容 29-8-2008 13:23

師兄D圖愈黎愈出色......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

腰位獵奇了!! 師兄需要一位........真人既model....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-8-2008 02:38 發表
腰位獵奇了!! 師兄需要一位........真人既model....
無咩問題,只是向左忸腰

引用:
原帖由 adrianyahk 於 29-8-2008 02:38 發表
其實就係照真人畫既   (?)

......樓上的"胡"師兄試下叫個人訓係度擰下半身去左邊.....睇下果個人既屁股同條腰會係咩姿態...

如果真係要講.....嗱你唔準嬲ga wor....(而家d宅男好x麻煩)(我講我)
頭我唔講啦...那是你的風格....
手的上臂同下臂的長度比例好恐怖....特別係右手,前臂超短...
而手掌同手既長度唔岩....比例果d野講唔到.....(如果你有真人來做model自然好,冇就買個木公仔/睇下書)

跟住講心口.....鎖骨太低, 跟住"波"上面既陰影打得唔好, 令到個女仔既心口好似垂左落去,加改變左波型..
試下減少頸到鎖骨,鎖骨到心口既距離....俾幅真人既圖你睇下啦

跟住腰呀....好長,係好事,不過冇咩線條...如果係索女個S位應該要突出d,去地鐵睇下楊思琦個減肥廣告...

pat....太細了...都係線條唔夠突出...

最後係腳....男仔都有d可能,女仔要長腳,大腿冇可能同小腿一樣長ga...長d!!!
腳版果d....係你懶!

你太過注重入左電腦執啦...你d草"高"未夠完善,唔夠立體...建議睇下d 掃瞄書,上多d post AV女優/水著女優 的forum...一來可以XXX,二來要從中學野..

呢d只係個人意見,你冇必要聽我講的...
by the way, 張圖我係係影相的地方拎的...係呢度,都有好多女圖可以參考
http://dc.watch.impress.co.jp/cda/weekend_backnumber/
師兄重有好多地方可以進步,努力!

[quote]原帖由 adrianyahk 於 29-8-2008 10:31 發表
......樓上的"胡"師兄試下叫個人訓係度擰下半身去左邊.....睇下果個人既屁股同條腰會係咩姿態...

如果真係要講.....

參考下啦!腰係咁扭的

好難先搵到張冇上車既扭腰圖

引用:
原帖由 ZaMaR 於 29-8-2008 11:17 發表
參考下啦!腰係咁扭的

好難先搵到張冇上車既扭腰圖
呢張都唔係好啦!

72MB?你的解像度是多少?  另外,柴樓主,現在簡體書盛行,可以尋覓一下一些不錯的參考教/素材

分得夠碎都有可能咁大ge
click>

發新話題