30 12
發新話題

Micro Four Thirds 來臨了

Micro Four Thirds 來臨了

我尋日見完部機....決定左唔post上來....

實在太失望啦!!!
難得整細左d野...佢就同你整部Dslr樣既DC出來....頂!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 11:38 發表
我尋日見完部機....決定左唔post上來....

實在太失望啦!!!
難得整細左d野...佢就同你整部Dslr樣既DC出來....頂!
你唔係想卡片機加鏡頭下話...................

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 13-9-2008 11:53 發表

你唔係想卡片機加鏡頭下話...................

http://dpnet.com.cn/html/2008-8/20080822_39647.html
睇下呢d幾靚仔...

起碼都整d咁既款既野出來吧!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 12:02 發表

http://dpnet.com.cn/html/2008-8/20080822_39647.html
睇下呢d幾靚仔...
http://www.part ...
市場未必多人受落呢d款...

我係想佢rf機樣....即係leica機咁....

就算唔係rf,起碼都咁個樣啦....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 13-9-2008 12:04 發表

市場未必多人受落呢d款...
我同Zamar已經係市場...既一部分!

d想像圖正好多!
如果佢出部成部leica m8咁個樣既話,一定殺晒!
點會冇市場呀!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 13-9-2008 13:27 發表
d想像圖正好多!
如果佢出部成部leica m8咁個樣既話,一定殺晒!
點會冇市場呀!
應該搵呀"福達倫"(cosina),同佢出部D-RF!

真係整色整水
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-9-2008 12:56 發表

我同Zamar已經係市場...既一部分!
你岩...........

係"DC家"已經好多人話對呢部野好失望,樣衰,冇細到幾多云云...
不過我諗左下,佢走既係可換鏡Prosumer DC路線就合理了(不過仲貴過一D入門DSLR...)

不過相信好多DSLR友同我一樣係期待緊佢出部方方正正既機(snapshot 路線)
個人就好希望佢出部迷你leica m8咁樣既機

引用:
原帖由 ZaMaR 於 14-9-2008 01:58 發表
係"DC家"已經好多人話對呢部野好失望,樣衰,冇細到幾多云云...
不過我諗左下,佢走既係可換鏡Prosumer DC路線就合理了(不過仲貴過一D入門DSLR...)

不過相信好多DSLR友同我一樣係期待緊佢出部方方正正既機(snapshot ...
我希望出部平價RF 用來替代 DC,大部d 都殺!

本來對呢樣野就無乜期望......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

i also want 卡片機加鏡頭

30 12
發新話題