29 12
發新話題

如果有人做model

如果有人做model

cgf有幾多人有興趣影???

(我諗緊唔一定係女,或者可以影war game為題)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

.....(有條件地)有興趣!

回復 2# 的帖子

點有條件地??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-10-2008 19:48 發表
點有條件地??
睇下影乜....女model既話又要睇....軍look又係.....單純地影好無意思

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-10-2008 19:50 發表

睇下影乜....女model既話又要睇....軍look又係.....單純地影好無意思
我都比較傾向有計劃/有主題or 有少少事前準備/環境偵察先影,其他人有無時間去搞呢d野??(我就問題不大)

我打算計劃去軍人墳場影 army green, 有冇人有性趣?

引用:
原帖由 LCW 於 9-10-2008 20:52 發表
我打算計劃去軍人墳場影 army green, 有冇人有性趣?
....有冇理由著美軍軍服去英軍/加軍墳場...
再講...呢d咁既相,影一兩張之後,冇野好影ga la wor..

呢個如果幾時熟呢?

引用:
原帖由 6MM 於 9-10-2008 21:17 發表
呢個如果幾時熟呢?
視乎有幾多人參與,同埋大家點夾個主題

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-10-2008 21:13 發表

冇....有冇理由著美軍軍服去英軍/加軍墳場...
再講...呢d咁既相,影一兩張之後,冇野好影ga la wor..
咁有邊度好影

軍服的話, 我本人係冇興趣影的了.
由軍人墳場再上少少, 到砲台山影如何呀? 純粹建議, 但絕不鼓勵師兄們著軍服去...
至於影女MODEL, 我都係有條件性地有興趣, 哈哈
尤其係天氣, 如果係打完風後去下山上, 或南生圍一帶, 真係好想去.
尋日去機場維修區影日落, 亦即係FORUM的人像區大熱選, 沿途真係見到不少影友呀!!!
但之後煙霞越黎越勁, 都影唔到乜野(亦同技術有關啦).
眼光光~

我都係有條件地有興趣...

真係多同好.....mike哥講埋我最想講果d....

Mikemike哥去機場維修...拎住支384.... 影太陽嘛!昨日個咸蛋黃咁靚!!

機場o個邊的,我搵左個朋友佢o係機場o個邊返工的

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-10-2008 12:20 發表
機場o個邊的,我搵左個朋友佢o係機場o個邊返工的
洗唔洗!?

29 12
發新話題