發新話題

波籣軍獨臂槍法

波籣軍獨臂槍法

有東歐手槍用BOOT 上鏜入彈大法

附件

19-11-2008 00:09

19-11-2008 00:16

用腳跟cock槍我試過

可唔可以講解最後一張佢地做緊咩.....
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

我估reload

波蘭以前有支wz63, 設計時就有單手上膛的特質, 用槍嘴壓向地面就完成上膛動作.
佢地都好好呢家野.

引用:
原帖由 tango10 於 19-11-2008 08:55 發表
波蘭以前有支wz63, 設計時就有單手上膛的特質, 用槍嘴壓向地面就完成上膛動作.
佢地都好好呢家野.
黑星都係呀~
成日都想買, 扮下歡哥, 又好似冇人出= =

引用:
原帖由 auhokan 於 19-11-2008 10:19 發表

黑星都係呀~
成日都想買, 扮下歡哥, 又好似冇人出= =
唔喺吓、以前打咗幾千飛都唔知

引用:
原帖由 中校 於 19-11-2008 19:22 發表

唔喺吓、以前打咗幾千飛都唔知
個護弓可以當bolt拉的

引用:
原帖由 auhokan 於 20-11-2008 18:33 發表

個護弓可以當bolt拉的
咁嗰支一定唔喺黑星

引用:
原帖由 中校 於 21-11-2008 00:23 發表

咁嗰支一定唔喺黑星
may be this one?
http://world.guns.ru/handguns/hg121-e.htm

引用:
原帖由 Pvt.King 於 21-11-2008 01:05 發表

may be this one?
http://world.guns.ru/handguns/hg121-e.htm
黑星一般是中國制五四式(7.62口徑),你所指嗰支(9mm)並非五四式(黑星)

發新話題