34 123
發新話題

唉!我今日跌左三塊餅!

唉!我今日跌左三塊餅!

祈福黨比左一袋電子零件我....話值三塊餅   

附件

6-12-2008 21:08

發現電子零件並唔係高科技電子零件果刻Orz

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

Congratulation ! 我今日都借左人的來玩~拍片真係.... Viewfinder清到... 影出來靚到....

不過我也愛我的小5D...

好兄弟!

我今日淨係係海運大廈已經見到有三四個呀叔同一個靚女攞住部mark2去影燈飾同影女
可想而知mk2已成城中嘅熱潮

引用:
原帖由 savio 於 6-12-2008 21:36 發表
我今日淨係係海運大廈已經見到有三四個呀叔同一個靚女攞住部mark2去影燈飾同影女
可想而知mk2已成城中嘅熱潮
呀叔冇興趣..但係我都想識番啲玩影相既靚女呀(唔係指model)
唉~~呢個世界太少了..

睇下睇下,真係好多有錢人
公起樓主

第一次做canon 人,巧high high  

部D80 的下場.....

附件

7-12-2008 00:41

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-12-2008 00:41 發表

師兄住邊頭? 小弟而家搭車過來吧!係清潔倒垃圾之前執左佢先!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-12-2008 01:10 發表

師兄住邊頭? 小弟而家搭車過來吧!係清潔倒垃圾之前執左佢先!
鑽石山

好唔慣Canon D 掣

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-12-2008 00:41 發表

又唔乎合.......
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-12-2008 01:15 發表

鑽石山

好唔慣Canon D 掣
好近je~過海過海!
PM埋地址唔該!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-12-2008 01:23 發表

又唔乎合.......
requirement requirement requirement requirement requirement requirement requirement requirement   

拍片個auto focus 好慢慢 (按住左AF-On 個掣)

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-12-2008 01:35 發表
拍片個auto focus 好慢慢 (按住左AF-On 個掣)

手動快d

師兄係住鑽石山的,我o係觀塘放工搵你感受一下5d2的威力可以ma
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 7-12-2008 01:44 發表

手動快d

師兄係住鑽石山的,我o係觀塘放工搵你感受一下5d2的威力可以ma
可以呀
正正我都想有人教下我玩Canon 機  
pm me

34 123
發新話題