20 12
發新話題

平價KIT鏡入手...

平價KIT鏡入手...

爛鏡2枝
又唔係恆定光圈, 又無摩打

若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

你咁講令我諗起

佢不大乎合我的requriment

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

80-200呢.....我有諗過買呢支就算,唔買小小白ga....
支kit鏡... 唔知點ga le...真係想試下!

回復 2# 的帖子

我都想買支蔡頭85.4俾我部機玩.....
只可惜荷包唔爭氣

回復 3# 的帖子

2枝夾埋都平過支24-105

引用:
原帖由 Elf 於 12-1-2009 12:30 發表
係一d o係一般討論區o個邊爆出o黎的事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Elf 於 12-1-2009 12:30 發表
2枝夾埋都平過支24-105
呢層我知...分分鐘夠錢買多支50 1.7 tim...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2009 12:49 發表

係一d o係一般討論區o個邊爆出o黎的事
我記得你上次因為咁而扣左我金錢+威望各 -5

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 12-1-2009 19:56 發表

我記得你上次因為咁而扣左我金錢+威望各 -5

原來你會為呢d 少左又唔會令荷包少左錢的野上心

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2009 20:02 發表

原來你會為呢d 少左又唔會令荷包少左錢的野上心
見到同樣情景,發洩下姐

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 12-1-2009 20:05 發表

見到同樣情景,發洩下姐
施主睇開d la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2009 20:07 發表

施主睇開d la
等我送佢一程
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 12-1-2009 22:24 發表

等我送佢一程
送佢去無間地獄la

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-1-2009 22:27 發表

送佢去無間地獄la
無問題~地獄大門長開的
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

20 12
發新話題