32 123
發新話題

想請教wargame老手超舊式改電槍方法

想請教wargame老手超舊式改電槍方法

小弟早排同d wargame老友吹水得知wargame界前輩早10~15年前有好多現在失傳左o既野

小弟而家主要想問...

1)有冇人改過用遙控車摩打?
2)有冇人買/改過鋼泵芯?
3)有冇人買/改一体化氣缶連氣缶頭?
4)有冇人改過來福線槍管?
5)電氣化.......(好似係一支k仔,power大得可怕......)

另外有冇wargame界前輩而家重有keep呢種程度o既改裝槍可以影d相放上o黎比我地後輩見識下

1)有冇人改過用遙控車摩打? 唔知可唔可以
2)有冇人買/改過鋼泵芯?我唔清楚所以唔笞
3)有冇人買/改一体化氣缶連氣缶頭?可以改
4)有冇人改過來福線槍管?近乎不可能
5)電氣化.......(好似係一支k仔,power大得可怕......)唔明

來福線槍管有現成買,不過唔好忘記bb彈係圓球體.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

tokina koba仲有來福管.. 對BB彈黎講只會影響, 而唔會穩定彈道
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

1)有冇人改過用遙控車摩打

你係唔係講E隻
新世紀Wargame戰士

1)有冇人改過用遙控車摩打

你係唔係講E隻

收費附件: IMG_16891.gif

收費附件: IMG_1691000.gif

附件

26-1-2009 04:11 , 售價: 金錢 10  [記錄]  [購買]

26-1-2009 04:11 , 售價: 金錢 10  [記錄]  [購買]

5)電氣化.......

可以係m4   mp5   psg-1    ak   p-90  

5)電氣化
據講係用電控制氣筏

引用:
原帖由 sunny2014 於 26-1-2009 09:32 發表
5)電氣化
據講係用電控制氣筏
控制氣筏的咩野呢?

樓主做咩係幾個壇都係咁問哩d問題呀??你想點
delete

1)有冇人改過用遙控車摩打?
sorry!未見過,不過有傳言第一代AGE個560摩打係遙控船用的!!!
2)有冇人買/改過鋼泵芯?
  未聽過鋼泵芯喎?你所指係咪鋼天梯呀???
3)有冇人買/改一体化氣缶連氣缶頭?
  sorry未聽過!!!
4)有冇人改過來福線槍管?
  有!好似有得賣過tim!!
5)電氣化.......(好似係一支k仔,power大得可怕......)
我估你所指的是電動氣槍,佢其實係一支好簡單的單發氣槍,入電心後用電推hammer打auto,k仔有冇呢我就唔知,MP-L我就見過!power真係大得可怕......(牙簽匣有幾大力咪幾大力囉!)

1.車仔motor以前成日見, 我有朋友都仲留有一支.
2.我見過但未改過, 只改過加铅天梯
3.我仲有一個安左在支mp5度
4.沒改過
5.見過一支marui psg-1, 另外一支係用銀樽仔的marui xm177
回來打疫苗

回復 12# 的帖子

請問有冇果支車仔摩打o既相? 因為我有一個朋友話支野有grip,有一個就話直接揸住隻摩打當grip?

另外電器化用o既係咪馬記o既槍?定係另一d jac果d?

謝謝

回復 11# 的帖子

未聽過鋼泵芯喎?你所指係咪鋼天梯呀???

係呀!! 我係想講呢樣野呀, 一樣好似打唔壞o既正貨而家重有冇得賣呢?

因為我只見過鋼拉橋 同埋s記o既鋁天梯 (但有同事買左玩2隻夾就爆左最尾果隻牙)

560根本就係車仔motor 嘅Standard(摩打尺寸, Volt 數), 所以要改車仔摩打唔難, 難係難在散熱, 所以有見過要用油車散熱加落個柄同鑽孔幫手散熱.................................

電氣化.......(好似係一支k仔,power大得可怕......)
咪住....你係咪講緊MGC嗰枝k仔呀??剩改打22都好勁啦喎.............

32 123
發新話題