35 123
發新話題

點解確定開火果隻電筒可以賣咁貴既

點解確定開火果隻電筒可以賣咁貴既

甲鳥言己 果d都係賣百零二百一枝,佢賣成千蚊一枝...可解?

引用:
原帖由 jh333233 於 26-1-2009 20:35 發表
甲鳥言己 果d都係賣百零二百一枝,佢賣成千蚊一枝...可解?
比較一下光度同集光力,你就知

用佢照下隻眼,你就知

你去買一枝你就知

surefire的原料價錢同埋過到唔同test等等因素之下我估貴都有原因

你試吓把"百零二百一枝"果d放係火帽下面開三槍..................
唔好話放在槍上咁極端,有朋友買左支放係架mountain bike上,
未到山路,個燈頭已經受唔到震動,時開時關.......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

surefire真係一絕
用過你就知,不論係佢既用料,功能等等

有咩牌子可以有咁光呀...得佢咋

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 m4devastator 於 26-1-2009 22:49 發表

你要可以買啲俾你(少少啦)
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=33625
咁又唔係得佢一個牌子咁正既

引用:
原帖由 jh333233 於 26-1-2009 20:35 發表
點解國狗幾舊水支, 馬記要成千蚊支? 可解?

我建議你上18/F 問.

引用:
原帖由 里安 於 26-1-2009 23:06 發表

咁又唔係得佢一個牌子咁正既
還有嗎
什麼inova ...其他美國電筒牌子又少款...又冇咁光

[quote]原帖由 m4devastator 於 26-1-2009 22:49 發表

你要可以買

回復 10# 的帖子

Fenix , Nitecore既筒性能,品質都唔差得去邊
唔好因為係國產品牌就戴有色眼鏡看待

講派頭,SF一定贏晒
畢竟係軍用既多
十個game友,幾乎十個都識SF
但係唔好忽略其他國家既品牌

其實話光唔光,幾多流明只係數字遊戲
同快頻差唔多,過份著迷唔係好事

個人意見,如有得罪,請指教

引用:
原帖由 於 26-1-2009 23:25 發表

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

留意第17條啦
係wor
多謝提醒

引用:
原帖由 CLos3r 於 26-1-2009 23:32 發表
Fenix , Nitecore既筒性能,品質都唔差得去邊
唔好因為係國產品牌就戴有色眼鏡看待

講派頭,SF一定贏晒
畢竟係軍用既多
十個game友,幾乎十個都識SF
但係唔好忽略其他國家既品牌

其實話光唔光,幾多流明只係數 ...
SF既光度唔只係照明
而家防身+ blind 對手

surefire唔知有幾多錢去左marketing 度呀嘛
你估kim kim一路燒幾多錢去做廣告先有依家個image?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

35 123
發新話題