17 12
發新話題

canon x nikon望遠鏡

canon x nikon望遠鏡

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

曾經試過擺兩支300mm上膊頭扮鐳射大砲
眼光光~

你都好辛苦啫

玩到咁大......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 亞延 於 11-2-2009 14:21 發表
你都好辛苦啫
你指我咁夜重o係公司or2部機重先??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

唔係好似姐

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-2-2009 20:02 發表

你指我咁夜重o係公司or2部機重先??
兩樣都係啦..你支望遠鏡都唔平

70MM唔係好遠姐

引用:
原帖由 CALVIN_CHAN1987 於 11-2-2009 23:38 發表
70MM唔係好遠姐
u mean?
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 亞延 於 11-2-2009 23:33 發表

兩樣都係啦..你支望遠鏡都唔平
加埋5萬幾6萬的望遠鏡

引用:
原帖由 CALVIN_CHAN1987 於 11-2-2009 23:38 發表
70MM唔係好遠姐
70-200的勉強隻手都夠大揸的,不過一黑一白

兩支600 f4.......
雷射大炮......
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-2-2009 01:35 發表

70-200的勉強隻手都夠大揸的,不過一黑一白
N記個支可以買小灰嘛~~~
眼光光~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 12-2-2009 02:13 發表
兩支600 f4.......
雷射大炮......
唔駛, 我唔貪遠, 畀支428我就心滿意足~~~咩牌子都得, C牌的話我貼部5D MK2又如何!!
眼光光~

17 12
發新話題