27 12
發新話題

三國,戰國,大蛇,高達...香港有校園無雙

三國,戰國,大蛇,高達...香港有校園無雙

【明報專訊】何文田愛民邨昨發生一宗如電影場面的群毆案,主角是約50名初中生,參與群毆者至少來自兩間九龍區學校。其中一群身穿藍色校服冷衫的惡學生,伙同10多名便服青年,向另一群穿灰色冷衫的學生施以飛腳、拳打、叉頸等攻擊,有學生甚至被數人從後制服,任人當拳靶,倒地後更被人包圍猛踢。

http://www.youtube.com/watch?v=TrL_MksidbA
不過啲兵仔AI唔夠,行黎行去,見人都唔識打.得一兩件點兵長指手劃腳,卒仔埋堆執雞猜兩拳就收.
報紙賣到半百學生群抽,雞毛蒜皮啦....呢啲無雙早多5,6年前新界北常見啦,香港下一代

可以嘅話有埋旁述會好啲

回復 2# 的帖子

keyman得唔得呀

打緊交麼????????

打得好濕碎咋喎

咁樣都叫打交? 呢班友真係需要再教育~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

小朋友齊打架....咁叫打架?!我當年班房果d咪生死戰?!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-2-2009 13:23 發表
真三國無雙既級數係咁上下,你拎返部P2出黎打就覺得啲學生反應係咁上下

有人見友軍被襲又不施援手;有人見友軍單兵出擊又不助攻......

遊戲機中的雜兵ai似乎還要高一點......
“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

回復 9# 的帖子

讀書唔得,連打交都唔得
算吧啦

四個字: 不知所謂!

呢班人...做茄呢啡都交唔足戲喎...

無人打三條9?

叫呀天水圍炸彈男比幾粒佢地玩下仲好啦 ,成班傻仔係到摸手摸腳

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-2-2009 13:23 發表
引用:
原帖由 HunterX 於 17-2-2009 12:52 發表
咁樣都叫打交? 呢班友真係需要再教育~
I remember when i was in form 1 & form 2, me and my clasmates threw tables and chairs at each other and teachers...

27 12
發新話題