27 12
發新話題

全英兵房告急

全英兵房告急

北愛兵房被襲二死四傷,ms返兵房揾班老友吹水佢地告之全英兵房提升最高保安,ms睇下個門口都醒水喇.相信係北愛共和軍IRA所為...唉希望不要像70s片地波蘿,當年ms第一次去英course第一次荷槍實彈.........政冶真復雜英國從此多事了

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 10-3-2009 21:07 發表
北愛兵房被襲二死四傷,ms返兵房揾班老友吹水佢地告之全英兵房提升最高保安,ms睇下個門口都醒水喇.相信係北愛共和軍IRA所為...唉希望不要像70s片地波蘿,當年ms第一次去英course第一次荷槍實彈.........政冶真復 ...
Welcome back...

北愛共和軍IRA的分支 Real IRA 承認了

好耐無見
MS爺爺你去左邊?
IRA變左議政團體
Real IRA就走出黎搞事?!
唔通佢地又想有SAS去北愛?
講到自己幾威幾威, 咪又係要踎低, 坐低同埋訓低...

MS !!  我呀, mswong 呀, 我就入學堂喇

MS爺爺返啦
delete

回復 2# 的帖子

今天北愛又有兩名警察中伏身亡
尊重人格, 請勿抄習

回復 4# 的帖子

乜野學堂呀
尊重人格, 請勿抄習

衙差

I think GCF have a girl member in North Ireland now

wor~~~ MS爺爺回歸了!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 8# 的帖子

心口掛個勇字?
ms送你詩一首!
花處處開
影照人來
中龍蛇會
盡苦中哀
得出生天
得莫進來!

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 Paul 於 11-3-2009 00:52 發表
  I think GCF have a girl member in North Ireland now
女member?... ....伊利莎伯?

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-3-2009 01:59 發表

女member?... ....伊利莎伯?
yes

引用:
原帖由 積夫 於 11-3-2009 01:09 發表
wor~~~ MS爺爺回歸了!
邊個話俾你聽ms走咗?
尊重人格, 請勿抄習

冇丫,見MS爺爺呢排好似有秘密任務,好耐冇浮上水面之嘛...
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

27 12
發新話題