18 12
發新話題

終於忍唔到喇,泰柬部隊邊界猛烈交火

終於忍唔到喇,泰柬部隊邊界猛烈交火

泰柬部隊邊界猛烈交火 兩名柬埔寨士兵喪生
(法新社)4月3日 星期五 16:50
(法新社金邊3日電) 一名柬埔寨    政府發言人告訴法新社,柬埔寨和泰國    今天在兩國具爭議性邊界爆發激戰,兩名柬埔寨士兵喪生。

發言人喬幹納烈(Khieu Kanharith)表示:「我們正在交戰,砲火猛烈。至少兩個地區持續傳出砲火。」

泰國與柬埔寨當局證實,兩國部隊在今天稍早短暫交火後,下午二時爆發激戰。(譯者:陳政一)

會唔會化大呢

為左間廟...

有無人開盤?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 3-4-2009 17:52 發表
有無人開盤?
打幾耐?
a) 一星期
b) 一星期以上,一個月內
c) 一個月以上,半年以內
d) 半年以上

引用:
原帖由 louisli 於 3-4-2009 17:54 發表

打幾耐?
a) 一星期
b) 一星期以上,一個月內
c) 一個月以上,半年以內
d) 半年以上

泰國WIN2.55 DRAW 3.20 柬埔寨2.30
a) 一星期 1.75
b) 一星期以上,一個月內1.55
c) 一個月以上,半年以內2.35
d) 半年以上3.35

有生意做......

引用:
原帖由 kimkileo 於 3-4-2009 18:17 發表
有生意做......
唔荒打得耐,上次打唔夠一個回合冬陰公就有十件舉手離場.....今次睇下係咪用軍人圍堵間神廟

引用:
原帖由 亞延 於 3-4-2009 18:04 發表

泰國WIN2.55 DRAW 3.20 柬埔寨2.30
a) 一星期 1.75
b) 一星期以上,一個月內1.55
c) 一個月以上,半年以內2.35
d) 半年以上3.35
draw...........................
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

拎間廟黎做cover,一定冇人射你

我買a

有冇半場 / 讓球 ?

泰國 -1 都應該夠贏

我買柬埔寨wor! 尊嚴問題嘛~!

忽然間諗到......

終於忍唔到喇,泰柬情侶邊界猛烈......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 4-4-2009 03:28 發表
忽然間諗到......

不愧係怪叔叔…

引用:
原帖由 HunterX 於 4-4-2009 03:28 發表
忽然間諗到......

怪叔叔....你又黎啦.....

18 12
發新話題