16 12
發新話題

國狗M4 EBB??

國狗M4 EBB??

彷馬記EBB??

附件

2-5-2009 11:37

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

要尼GE, 終於都尼喇
鵰。豹。狸。獅。狒

無言 again, 但一早 expected. 只不過越來越看淡玩玩具槍而矣.

不過由上年開始, 小弟已不斷減少買玩具槍, 由一年6,7支, 到上年全年3支, 今年暫時就未發市.

國狗真係好潮.....一出即dup.....半年到就有copy野玩

gd
I have to save the $$$ again
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

國狗不愧國狗

一味dup

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

Really don't know is good or not................

But I think I will buy one...

國9萬歲萬歲萬萬歲

dup得都幾好~
好多朋友最初都係買國九,
最快手果個,新槍落場,尾筒折斷,
第二日買左"朱標",
其他人嘅國九,唔係le樣,就係果樣,最後唔想煩就買返比較有QC的本地產品,
國九都令到好多人有機會捨得比錢入門~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2009 15:54 發表
dup得都幾好~
第二日買左"朱標",
其他人嘅國九,唔係le樣,就係果樣,最後唔想煩就買返比較有QC的本地產品,
國狗係引人入坑的好幫手

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2009 16:03 發表

國狗係引人入坑的好幫手
已前$2000一支入門玩具,好多人想玩,但唔敢玩,點捨得,
幾百蚊一支國狗,好玩就玩到難,之後先比多D再買支好~
唔好玩,放底/收起/比人...就算~
"大人世界"始終都明白什麼是"一分錢一分貨",
買國狗的朋友從來冇過份要求,所以玩得好開心,
打難左,又開開心心一筆過,買支靚仔嘅心頭好.

一個要你跌落去的坑,出現一條唔太差又唔特別好行的樓梯=國狗~

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

賣你落火坑  

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2009 16:23 發表

已前$2000一支入門玩具,好多人想玩,但唔敢玩,點捨得,
幾百蚊一支國狗,好玩就玩到難,之後先比多D再買支好~
唔好玩,放底/收起/比人...就算~
"大人世界"始終都明白什麼是"一分錢一分貨",
買國狗的朋友從來冇過份要 ...
換野再黎
換身變馬仔/Gp

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 30-5-2009 15:54 發表
dup得都幾好~
第二日買左"朱標",
我會換比較有QC的本地產品

大家都係亞鉛者...

16 12
發新話題