22 12
發新話題

ksc glock 17 幾多錢?

ksc glock 17 幾多錢?

ksc glock 17 幾多錢?邊間有得買?

引用:
原帖由 momokiki 於 4-5-2009 17:55 發表
彌敦道9號胡忠大廈9樓942室, 大約2萬港紙有找
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-5-2009 18:01 發表

胡忠大廈唔係響灣仔咩....

引用:
原帖由 zeta 於 4-5-2009 18:02 發表

胡忠大廈唔係響灣仔咩....
一係紅磡暢行里都有大量舖頭有
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-5-2009 18:01 發表

二萬港紙=.=真槍嗎?

2萬港紙{有找}

人地問KSC呀…你地答乜呀

回樓主
KSC Glock17價錢大約賣一百萬至一蚊之間
確實數據廣華街各店均有貼出

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 4-5-2009 19:49 發表

二萬港紙=.=真槍嗎?
兩萬蚊有找, 算扺喇樓主

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 momokiki 於 4-5-2009 17:55 發表
老兄…

希望你明白…問人嘢…都要有少許兒禮貌…
答你真係舉手之勞…

但係要問之前…何不落一落槍街望望呢?

睇佢生日原來1994 ,

ie 中三學生到,..

而家啲細路真係...

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

明明d舖頭明碼實價都有人要上"課冧"問價......唔同廣華街係另一個世界所以唔係人人去到~?
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-5-2009 20:34 發表
人地問KSC呀…你地答乜呀

回樓主
KSC Glock17價錢大約賣一百萬至一蚊之間
確實數據廣華街各店均有貼出
你同我買都係兩萬有找

我有!!
萬五連兩匣,送top gas 1支
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 10# 的帖子

我都係F.3...

引用:
原帖由 lololo 於 12-5-2009 23:06 發表
我有!!
萬五連兩匣,送top gas 1支
我萬四送3個

22 12
發新話題