66 12345
發新話題

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

小弟想遲d想玩90年代look  因為同班朋友一起玩~!!

記憶中好像冇乜廠出過成槍~!

想問吓有冇師兄買過呢? 定自己砌過一支呢?可以話俾我知可以咩物料砌架~!!希望各師兄可以解答小弟呢個問題~!!

在下非常感激~!!(我問的是電動氣槍)

ps:如果有圖片希望師兄們可以分享一吓~!!俾小弟見識~!!

附件

11-5-2009 10:33

GP出過~ go to "名搶" and see if they have any

90'S SEAL TEAM^^
買把M733 玩啦.!
M16A2 SHORTY都仲有貨

XM177都有用
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆:RANGER兄~!! 先唔該你,等我去名槍睇睇~!

回覆:loki 兄~!   ~哈..我就係唔想用M733~所以先問M16A2Carbine~!!鍾意佢長管個款~!!

回覆:Hkpolice-Psu 兄~ XM177 先前都有諗過~!! 但諗諗吓都係唔好~!! 費事又落越戰毒海~~!!

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 12:37 發表
回覆:Hkpolice-Psu 兄~ XM177 先前都有諗過~!! 但 ...

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-5-2009 13:05 發表

04112008272edit.jp ...
~hahahaha.....如果你就咁一支XM177都可以毒到下我~!!
但師兄你加咗個eotech上去, 對我黎講就完全失去毒性~!!
呵呵.....你毒我唔到架~!!我意志好堅定架~!!

我早兩個月就係去名搶買左支GP M16A2 Carbine,
據店員講呢個款係佢地向GP特別order嘅,其他鋪頭無得賣喎。
果次之後就唔見有新display擺出黎囉,唔會咁橋我果支係last one卦......
希望仲有新貨,樓主就可以買到心頭好啦!

我有用GP件砌過A2 shorty (N年前),仲走去用千二蚊買個GP M16A2三連發刻印槍身.....而家成槍都係$19XX~

m4同m16點分 點解件件都好似m4

引用:
原帖由 suileung 於 11-5-2009 20:47 發表
m4同m16點分 點解件件都好似m4
應該係睇槍管同上機匣
M4A1
M16A2卡賓槍

引用:
原帖由 嘉誠 於 11-5-2009 13:16 發表

~hahahaha.....如果你就咁一支XM177都可以毒到下我~!!
但師兄你加咗個eotech上去, 對我黎講就完全失去毒性~!!
呵呵.....你毒我唔到架~!!我意志好堅定架~!!
姐係咁?

附件

11-5-2009 20:55

回復 12# 的帖子

even tho your m16shorty /ar-15 is nice, but i like your dog more

引用:
原帖由 yeungm 於 11-5-2009 20:57 發表
even tho your m16shorty /ar-15 is nice, but i like your dog more
叫佢走開又唔理我, 索性放係佢上面影

引用:
原帖由 sunny2014 於 11-5-2009 20:49 發表

應該係睇槍管同上機匣
M4A1
M16A2卡賓槍
明哂 thx~~~

66 12345
發新話題