33 123
發新話題

真假topgas???

真假topgas???

有冇師兄買左d topgas之後發覺係d味完全好似2樣野.....定係我錯覺呢~?(邊度買我唔講啦)

用落好似差唔多....不過....我驚支槍用耐左有暗病....

味好似係後加上去,最重要睇佢壓力同其他物質係什麼!

絕對有!因為我同d friend 都發覺, + x度買個d係差d.

引用:
原帖由 仔仔 於 23-5-2009 23:41 發表
有冇師兄買左d topgas之後發覺係d味完全好似2樣野.....定係我錯覺呢~?(邊度買我唔講啦)

用落好似差唔多....不過....我驚支槍用耐左有暗病....
你驚自己有暗病好過.

D老番氣都唔知用咩野做

佢放個屁入去都還好

一陣入面果D唔知咩野來

索得多搞到冇仔生就大獲了

邊間係賣老翻邊間係賣正版

我驗袋買唔係老返呱.......

我試過係深水埗某鋪買既top gas(白樽綠迷彩) 大部份槍用都正常, 唯獨支金屬身MARUI P226用就會清唔到匣, 而且入十幾秒氣都打唔到超過15 ROUNDS. 後來用番D三X貨就正常番曬. 但奇怪在我後來用其他槍比較過又唔覺深水埗某鋪D GAS壓力特別低或者清唔到匣.

以前買過一排係有味的......之後買個d就無味
近排係三昆買又有番d味.....不過好似好力左
我都唔知點分好la

傳聞係有分,,大陸版,,台版
delete

試過買d gas 反去未開未用一年後自然冇晒......

引用:
原帖由 derek_lok 於 24-5-2009 01:48 發表
傳聞係有分,,大陸版,,台版
索性用紅氣算啦
心愛的太多∼要買的數不清楚

真係想找下有冇代用品... 好似就咁壓縮D空氣係冇佢果個效果, 如果唔係買個樽, 買個pum, 打Gas都只係交電費, 你話幾so呢...

我只知道在深水堔枝枝重量唔同
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 側衛 於 25-5-2009 10:38 發表
我只知道在深水堔枝枝重量唔同
唔係掛~~枝枝重量唔同錦都得?
唔通要支支豆下佢重量~~?

引用:
原帖由 hermanht 於 25-5-2009 10:07 發表
真係想找下有冇代用品... 好似就咁壓縮D空氣係冇佢果個效果, 如果唔係買個樽, 買個pum, 打Gas都只係交電費, 你話幾so呢...
就咁壓縮D空氣、咪姐係.......
心愛的太多∼要買的數不清楚

33 123
發新話題