22 12
發新話題

想發表感想~關於2手區

想發表感想~關於2手區

想發表感想~關於2手區
[按此打開] [隱藏]
首先係關於本人放一支we gbb(版主lee個pm係隔離網ga acc,唔係貴網ga人ga acc可放心)
Re: HIHI  lok1985  2009-5-26 09:36 AM

原始短消息: HIHI 引用:
$1500 同你要再佢...可以的話就覆我....你開$2200唔會有人買的

你傻定你當我傻ar?
2200無人要?無心買唔好攪事
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Re: 死老野  lok1985  2009-5-26 10:12 AM

WE m4 D 垃圾 你條死廢柴覺得佢唔得你先放ja  $1500 比多你la...你條死廄柴//小x心d個甲炸x你

大家覺得點?可能我放個價錢大家覺得唔岩~有ching msn我都問有無得平~ok,有心ga無所謂2150比佢,but佢都唔岩,都唔緊要 lok1985lee位ching ga不禮貌態度令我覺得平比你就係friend,唔平比你就要人去死~咩心態黎ga?如果同你lee d 人去打game,一定大打出手啦~輸打贏要~~~~~

另一單係我人放ga we gbb post 放ga內容係~~
WE GBB9成5新
少玩,因無朋友一齊打,個個都玩電槍
so放~
跟3甲(有一隻中左幾槍,),尾柄用左馬記(相中尾柄係真品,唔包的),原裝唔靚~
鯊魚旗下面有少花
$2200
有意msn
xxi4x@hotmail.com
http://www.xxxxxxxwants.com/view ... 1028&extra=page%3D3x

另一位ching就係夜小小ga時間出同一個post~~~
WE GBB WE GBB
9成8新
少玩,因難有朋友一齊打,個個都玩電槍
所以咪放~
跟4甲(有一隻中個左幾槍,),尾柄用左m記,跟埋原裝俾你~
$3000(包埋相中所有物品)
有意msn/PM留電話
XXXXXXXXXXXXX-chan@hotmail.com
http://www.xxxxxxwants.com/viewt ... 3001&extra=page%3D2x
我覺得你想放野唔緊要~你要講到支槍新
過我d 野多過我平過我都唔緊要~
你有誠意自己開個post唔好copy我d野ar~擺明踩住我sell野咁~
唔係only uwants ga,其他網ga2手區都一樣有咁ga情況
lee位ching唔該自重人格

ok我想講ga野講完~
2位ching有咩得罪同你地say 左sorry先

d人禁無聊
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

If this event happened at 隔離網, pls back to  隔離網....

THANKS

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-5-2009 13:02 發表
If this event happened at 隔離網, pls back to  隔離網....

THANKS
上面個part就係隔離ga,下面lee part你可以去2手區搵搵

D小朋友以為網上講野可以5洗負責
心愛的太多∼要買的數不清楚

師兄你的uwants連結可唔可以執執佢呢?如果唔係好似有點宣傳成分

你最尾個case話copy人地的字,我都有同感,因為小弟檢查你呢個post的時候都花左唔少時間同另一個post比較

引用:
原帖由 louisli 於 26-5-2009 13:16 發表
師兄你的uwants連結可唔可以執執佢呢?如果唔係好似有點宣傳成分

你最尾個case話copy人地的字,我都有同感,因為小弟檢查你呢個post的時候都花左唔少時間同另一個post比較
ok!我會攪攪的thx^^

不過we 二手過左2000真係唔太吸引,如果條骨另有玄機就唔同講法
不過d回覆用咁既態度又好有問題

約佢打場game 最實際 , 用番we d 垃圾同佢打
塑膠戰隊

引用:
原帖由 fai84 於 26-5-2009 13:22 發表
不過we 二手過左2000真係唔太吸引,如果條骨另有玄機就唔同講法
老老實實 , 嫌貴咪唔好買lo , 講d 咁既野 , 唔通想挑機
塑膠戰隊

回復 8# 的帖子

係2000幾連幾隻匣喎
差唔多喇

引用:
原帖由 fai84 於 26-5-2009 13:22 發表
2200我係預左有人還價~lee個唔係問題,問題係佢會唔會太無禮貌同狼左d呢?

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-5-2009 13:02 發表

THANKS
去WXY POST2手問題會俾人封POST的,就算你的討論重點唔係2手買賣而係D人D態度都好,佢都唔會理你

emmm....if it happen on me, i will ignore his msg~
reply nothing...- -"

引用:
原帖由 PMX 於 26-5-2009 13:26 發表

老老實實 , 嫌貴咪唔好買lo , 講d 咁既野 , 唔通想挑機
小朋友平時唔夠膽講出口咪打字囉

22 12
發新話題