21 12
發新話題

1:24機動警察

1:24機動警察

之前問過大家有冇人知呢隻野幾時出,不過冇回應...終於比我搵返張圖scan上來...

大家睇睇下有冇人知丫?唔該晒!

附件

27-5-2009 21:41

廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 1# 的帖子

it said april in the poster

4月...無出過,問過好多間相熟的模型鋪、玩具鋪,都話冇呢隻野返....

回復 3# 的帖子

its already out,i ve seen it on sale, another news for u, there are 800 units for this model coming to the market soon,dude google is ur fd

得一号機嗎...>?!
還有其他機嗎

引用:
原帖由 積夫 於 28-5-2009 04:32 發表
4月...無出過,問過好多間相熟的模型鋪、玩具鋪,都話冇呢隻野返....
唔係呀,荃豐之前有,好似成千銀,不過拎出黎睇真無野講.好死靚

o下~~~~~~~~~~~~~

而家仲有冇?

引用:
原帖由 積夫 於 30-5-2009 02:06 發表
o下~~~~~~~~~~~~~

而家仲有冇?
你想要我聽日問下仲有無

師兄有無去過信和同現時點睇?

我見呢兩度都有

信和2 - 3/f都有~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 20-6-2009 17:57 發表
信和2 - 3/f都有~
我都好想買,不過呢期好窮買唔起

回覆 11# 的帖子

how much is it? i heard that is 2.5k

引用:
原帖由 basket_lam 於 22-6-2009 00:39 發表
how much is it? i heard that is 2.5k
2.5K????如果真係呢個價我即頭無欲買 ....1.6渣MA

探子回報,葵X廣場$1600...........

而家第二水買平好多啦,我第一水信和買1980... 幾日就賣晒

yamato d 限定真係信唔過....
signature oversize

21 12
發新話題