47 1234
發新話題

KSC MP9

KSC MP9

.

附件

23-4-2009 21:55

出返,正.
不過現在日元哽貴,一定要$1xxx,到時怕無錢買.............

好~!
一定要le個摺托先至好用+好睇~
係條側rail實用,但係怪左樣~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

TMP的全新改良型...........

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

既然有返個托!
係時候出手啦!

有冇得裝返個梗托?唔係咁中意接托....

B&T MP9 pdw 有梗托........?
摺托唔靚咩......

附件

24-4-2009 01:25

B&TMP9 b.jpg (37.38 KB)

24-4-2009 01:25

B&TMP9 b.jpg

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

如果轉用新系統, 連發效果唔知會點

冇條側rail正D
睇下支實物點先買....
又一CQB利器

gbb樂園又多一枝野玩啦
ksc會唔會出返枝hk53 gbb呢

引用:
原帖由 T-800 於 24-4-2009 01:15 發表
B&T MP9 pdw 有梗托........?
摺托唔靚咩......

TMP有,但同MP9有分別咩?

1990年代,斯泰爾把TMP的設計賣給Brugger & Thomet,成為B&T MP-9戰術衝鋒槍。TMP亦曾推出4.6 x 30公釐版本試驗型,名為TMP-46。

B&T MP-9也被DSArms推出民用型TP9戰術手槍(TP9 Tactical Pistol)

(來自:http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%96%AF%E6%B3%B0%E7%88%BETMP)

希望出埋TP9,我本身覺得spp靚過tmp
今次出得mp9,點可以唔出tp9

TMP with it's stock is look better..........

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-4-2009 13:00 發表

TMP有,但同MP9有分別咩?
都係摺托MP9靚仔d,右手拔鎗同時左手開托..........!

happy shooting

47 1234
發新話題