發新話題

[認真] 好唔開心

好唔開心

一個對左四年既維港海景、煙花....就黎冇得睇....
黎緊既七一煙花都唔知仲有冇得睇....
因為e個景先識到路比兄同westdog兄
07年5月尾
左下角的兩幅地仲係空地
[attach]76470[/attach]
07年8月尾
左下角的兩幅地較出既起緊公園....較後既地仲未動土.....過左半年就開始動土....
[attach]76471[/attach]
夜晚
[attach]76472[/attach]
今日 5-6-09 要起樓....仲要起到正一正
初初以為靜起商場....e加
[attach]76473[/attach]

引用:
原帖由 於 5-6-2009 17:13 發表
我好少少...我都係住藍田..但係住將軍澳道上面....冇可能可以起到野阻住我..仲要對正會展
牙L神....原來你住e頭架....
世界真係細....神原來就係附近....
神牙....你幫我炸左棟樓好唔好牙

L神:
順手炸埋麗港城呀!唔該!!

D隔音屏隔聲真係得
但係D景睇小左

引用:
原帖由 於 2009-6-5 05:26 PM 發表

我唔係L神=(.....
L神住藍田 ,有CHING住麗港城
路比兄同我都係油塘
原來原來大家都係觀塘區,幾時得閒出黎打下GAME,吹吹水....
黎返個觀塘區網聚都好丫
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

我西貢 . . . .要系我條村入面起私家醫院

咁你叻仔的,起好左咪買o個邊搬過去lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ea4101 於 5-6-2009 20:08 發表
L神:
順手炸埋麗港城呀!唔該!!
順手觀塘工業區果D特別高既樓吖
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

話時話,我都冇上過你度

引用:
原帖由 路比 於 6-6-2009 00:15 發表
話時話,我都冇上過你度
找次上黎
順手整埋槍

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-6-2009 23:08 發表
咁你叻仔的,起好左咪買o個邊搬過去lor
起公屋喎....

引用:
原帖由 小雲雲 於 5-6-2009 21:38 發表

L神住藍田 ,有CHING住麗港城
路比兄同我都係油塘
原來原來大家都係觀塘區,幾時得閒出黎打下GAME,吹吹水....
黎返個觀塘區網聚都好丫
好牙,找次出黎吹吹水...
L神,記往找時間出黎....唔好掛住同J神玩JJ

最少有兩個CHING住翠屏 (我同另一個唔知邊個)
觀塘區網聚 吹水團

發新話題